Er i disse dager i skikkelig leseform, yoho! Leste nylig ferdig boka Vær Snill Med Dyrene av Monica Isakstuen, som jeg veit mange her inne har lest. Et sted leste jeg en ytring om boka som mente at om du leste denne romanen om en familie i full oppløsning, samt Inga Marte Torkildsen sin Du Ser Det Ikke Før Du Tror Det, så har f.eks barnevernet mer enn nok bakgrunnsstoff til å ta gode avgjørelser. En overdrivelse - men tanken er ikke helt på trynet, for å skrive rett fra levra.

Nå nærmer jeg meg slutten på Mo Yan sin Store Bryster Og Brede Hofter. Langt over 500 sider fra Kina hvor vi følger hovedpersonen fra fødselen av til godt voksen alder. Mye drama på både ytre og indre plan, velskrevet men ikke så poetisk som Rødt Korn som jeg leste for noen år siden - som er en av mine store favoritter. Men dette er uansett ei stor bok fra en stor forfatter!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da er boka til Mo Yan unnalest, må bli en 6`er! Den er nå levert tilbake på biblioteket, og med meg under armen hjemover hadde jeg Jules Vernes sin Jorda Rundt På 80 Dager. Den leste vi i fellesskap i klassen når jeg gikk i 6. klasse på Kringler Slattun skole i Nannestad for 40 år sida :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken