Jeg har på morrasiden lest ferdig 2 bøker (våknet kl 6.30), Danskernes egen historie - hverdagsliv og en bok fra leseutfordringen, Årets påskekrim - 2012 - A Book with Multiple Authors, og videre planer for helgen er Danskernes egen historie - fester & gæster som forfaller på mandag (fjernlån). Neste blir første bok i en serie jeg har alle 7 bøkene av fra 30-tallet til 90-tallet, Tilbage til 30'erne - Alle de ting, du har glemt, du kan huske, omtremt som Barndom-bøkene, men om Danmark. Skal også se om jeg kommer et par kapitler videre i leseutfordringboka Kleopatra - Egyptens sista drottning - A Book about an interesting Woman og muligens starte på First Encounters (Lost and Found in History) - A Book set in the Wildeness.

Lørdag - Var nettopp nede i postkasse siden jeg glemte det igår, og de 2 siste bøkene i Danskernes egen historie som jeg hadde bestilt meg fra et antikvariat i Danmark hadde kommet, så de kommer først på de bøkene jeg leser denne helgen og First Encounters faller da bort, og Tilbage til-bøkene starter jeg nok ikke på før til Mandag, men regner med å fortsatt få plass til et par kapittel om Kleopatra. De jeg fikk i posten er Danskernes egen historie - da jeg mødte de kongelige og Danskernes egen historie - vores ugeblade.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kommet til side 264 av 720 i den siste boka om Solgudens Autostrada. Disse bør alle lese som vil vite litt mer om hvordan de gamle sivilisasjoner utbredte seg i det som kalles før-historisk tid.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har de på ønskelista mi, og vet at alle 4 finnes på bibliotek i Østfold.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie