Hei alle sammen! Jeg troe jeg slutter med denne lesesirkelen nå. rett og slett fordi jeg ikke leser dystopier nå, jeg leser lite skjønnlitteratur. Tusen takk til alle dere som har bidratt gjennom ti bøker, for meg har det vært kjempegøy. og det er supert om noen vil ta over, men det virket ikke som det var interesse for det. Dere er supre, måtte dere fortsette å lese mange awesome dystopier :-)

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Takk for god jobb med denne lesesirkelen! Jeg har oppdaget denne sjangeren pga denne gruppa, og jeg liker det veldig godt! Nå ser jeg for tia ogsådystopi på tv. The Handmaid's Tale på HBO - den kan anbefales for dere som ikke har oppdaga den enda! Den er forøvrig basert på en bok :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har bestillt boka! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var trist, men forståelig, Ajiniakra. Jeg slutter meg til de andre her, og takker så mye for den fantastiske innsatsen du har gjort!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hei Ajiniakra! Det var leit å høre, men tusen takk for at du har har bidratt så lenge. Du har gjort en kjempejobb. Jeg har fått kjennskap til mange bøker jeg ellers ikke ville lest, og har hatt mange gode leseopplevelser i dystopiens verden det siste året :-) Så er det bare å krysse fingrene for at noen kanskje har anledning til å ta over etterhvert. Håper vi vil se deg her inne fremover selv om lesesirkelen kanskje ikke lenger vil eksistere.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Takk for tiltaket og innsatsen! Kanskje noen (jeg?) kan ta over til høsten igjen... :-) Har fått lest flere bøker jeg ikke ville kommet over på egenhånd. Jeg vil fortsette, som en god avkobling, å lese bøker, samt se film og serier i sjangeren. Nå er det "The Handmades tale" på HBO, og jeg vil lese boka til Atwood også. Serien anbefales:-) Ha det fint! Takk for laget så langt.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hei igjen Tove Alma! kunne du tenke deg å ta annenhver bok i en dystopisk lesesirkel? :-) :-) Jeg savner lesesirkelen vår!!!! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fint om du vil ta over, Tove. Vi må ikke la den dystopiske lesesirkelen dø! :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk! :-) Det hadde vært helt supert om du ville ta over! Tenk på det :-)
Jeg har tenkt på å lese the handmaids tale, virker spennende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sjølv takk for at du har gjennomført dette tiltaket. Då du starta opp var eg smått redd for at dystopier ville vere ei litt snever genre. Men når ein ser attende på bøkene vi har vært igjennom, så har det vært stor variasjon i plott, stil og miljø. Og det viktigaste er at deltakinga i lesesirkelen har fått meg til å lese bøker eg ellers ikkje ville ha visst om. Så takk igjen.

Skulle du på noko tidspunkt finne på å blåse liv i denne lesesirkelen igjen, eller dersom nokon kjenner seg kalla til å take over, så kjem eg nok til å prøve å henge med igjen.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud