Herlig! Disse ekstremt velartikulerte og intelligente forfatterene klarer på en folkelig og morsom måte å forklare hva feminisme er i dag. Jeg blir ofte kritisert både av slekt og venninner for å kalle meg feminist. Fra nå av tar jeg ikke til meg kritikk fra noen før de har lest denne boka. Ferdig snakka.
Gode eksempler fra media i dag, gode tips til foregangsfeminister det er spennende å lese om, velformulerte svar på de toskete kommentarene folk trøkker ut av seg og en oversiktlig og fin presentasjon av innholdet med treffende illustrasjoner av Jenny Jordahl.
Pensum for oppegående selvstendige kvinner i alle aldre, spør du meg.Takk!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Lars Johann MiljePirelliSolgunnRisRosOgKlagingTraltetuhamreCaroline Ekornes JohannessenFriskusenIdaTone HmgeIngunn SDagfinn JakobsenRufsetufsaOdd HebækBjørn SturødBenteMaikenGroIda  Gaarden SortlandElin HuglenTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudKnut SimonsenKaren PatriciaHeleneHelena EAnne Lise JohannessenKarin BergTorill Elisabeth RevheimStine AskeTine SundalJan Arne NygaardSiljePiippokattaIngeborg GMonaBLJulie StensethEgil StangelandAnne-Stine Ruud Husevåg