Victoria Hislop er et veldig bra forslag. Desverre så har jeg lest alle de bøkene allerede og elsket å lese de! Men vi tror det blir alt for mange å velge mellom fra England. Tatyana de Rosnay har jeg faktisk ikke hørt om. Jeg søkte henne opp, og Sarahs Nøkkel høres kjent ut... Hvilken bok ville du anbefalt av henne?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Cathy Glass er også britisk forfatter som har utgitt bøker. Hovedsak hennes erfaringer med det å være fostermor for barn som har ekstra adferdsvansker, utfordringer etter å ha opplevd omsorgssvikt av ulike art. Hun ligger også høyt på min favorittliste. Hun skriver om de ulike fosterbarna som kommer til henne og deres historier.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, Paris, 16. juli 1942. Sara er en ti år gammel jødisk jente som er tvunget til å låse inn lillebroren sin i et skap for å gjemme han for det franske politiet. Resten av familien blir arrestert. I 2002 kommer journalisten Julia Jarmond tilfeldigvis over historien om Sara og familien i forbindelse med at hun skal skrive en artikkel i anledning 60-årsmarkeringen av Vichy-aksjonen. Oppdagelsen tvinger etter hvert Julia til å stille en rekke spørsmål ved sitt eget liv.

Jeg var redd for å røpe noe, men boken ligger på favorittlisten min, og er basert på virkeligheten. Den er spennende, rørende, trist og hele pakken. Jeg kopierte det som stod på ark, så det står bakpå boken. Åpner du den, klarer du nok ikke legge den bort. Likte du hislop liker du nok denne;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

JoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe Solberg