Tusen takk! Begge av de virker veldig spennende! Hvordan skal vi klare å velge? Kanskje den første du gav terningkast 6? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tja, jo - jeg ville nok holdt en knapp på Akhenaten, ja! Om jeg nå måtte velge. :) (Og så er den veldig kort - i et så stort leseprosjekt som dere holder på med, tenker jeg at dét er ikke noen ulempe, det heller?)

Ad bøker fra land på D: jeg kom på at jeg har lest - og likt veldig godt - flere bøker av dominikansk-amerikanske Julia Alvarez. Jeg kan anbefale How the García girls lost their accent og In the time of the butterflies - det er oppvekstromaner om jenter fra Den dominicanske republikken. Om jeg husker riktig, er det In the time of the butterflies som ga meg mest innblikk i tilværelsen i Den dominicanske republikken, mens How the García girls... er mesteparten av handlingen lagt til immigranttilværelsen i USA. (Lenkene går til artikler på engelsk Wikipedia.)

P.S. Når dere kommer så langt som til land på H, ville jeg vurdert Edwige Danticat fra Haiti. Kom jeg på i forbifarten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  Skage