Må innrømme jeg ikke forstår helt opplegget. Guttungen kunne trenge mer drahjelp, men jeg vil ikke si det er særlig visuelt hva vi kan bidra med. Det er jo bare å la andre drive reisa forover. Troféer på profilen? Guttungen kvir seg for å opprette profil enda et sted. Hva er egentlig premien?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk for nyttig tilbakemelding!
Opplegget er: Dette er et lesespill.
-Alle som deltar registrerer hva de leser, og er med på å lese oss gjennom Europa.
-Det er 24 stopp på turen. Når reisefølget kommer fram til et stopp, kan man lese om stedet, være med på quiz og få boktips, og en vinner får et brettspill.
-Hvis man har lest minst 100 sider på en etappe, får man trofé når man kommer fram.
-Familier kan melde seg på som et lag. Når alle i familien har klart 10 troféer, er man med i trekning av tre reiser på 10.000 kroner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Reise på 10.000 sider? Hva slags reise er det? Er ikke premien en ekte reise? Det blir lite aktuelt å delta, men jeg tar opp det jeg stusser på, så kan du evt. ta det med deg videre.
Bare hyggelig det, om man kan være til hjelp.

Likevel er jeg ikke helt sikker på hvorfor vi skulle registrere oss, så jeg tror kanskje ikke vi er en "målgruppefamilie". Jeg har i stedet foreslått for guttungen at han får egen profil her inne, slik at han kan holde statistikk over bøkene han leser...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove Alma