Norli tester et geografisk lesestunt: "Oppdrag Europa" er et lesespill der alle sidene deltagerne leser, blir lagt etter hverandre. Lesereisen er en litterær/historisk rundreise i Europa på totalt 9.000 km / 45 millioner sider. Man kan se i et kart hvor langt reisen er kommet.

"Oppdrag Europa" er laget for at foreldre skal hjelpe barna med motivasjon til å lese, men det er åpent for alle - også uten barn. Om du synes dette høres gøy ut - ta en titt og bli gjerne med! https://norlijunior.no/?hjem (jeg er ansvarlig for prosjektet)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 8 svar.

"Boktipser"???? Heter da "boktips" selv om det er flertall eller er jeg helt ute?

Jobber forøvrig også i Norli og er litt enig i kommentarene under at det kunne vært mer klart på forsida hva nøyaktig det går ut på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei! Det er mer enn boktips - det er et verktøy hvor du kan gå inn og velge hvem du vil ha tips fra: barnas kjønn, alder og type bok, så får du tips som er "spot on". En boktipser, med andre ord :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sånn sett ja! Visste jo hva det gikk ut på, men fikk litt noia av "boktipser", men det gir jo mening når du får en artikkel foran.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lukke til med prosjektet.

Eg var innom og kika, eg deler wolf ... øh ... engelin sin oppfatning av at det umiddelbart ikkje er så lett å forstå kva spelet skal gå ut på. Men kanskje blir det klarare når ein tek del i spelet?

Ein annan ting; når eg åpnar nettsida så dukkar denne beskjeden opp i skjermbiletet:

"Kartet vises dessverre ikke i Internet Explorer eller Edge. Vi anbefaler en annen nettleser - f.eks. Google Chrome!"

Nei, eg orkar ikkje å installere ny nettlesar for å vere med på dette. Og eg er redd de mister fleire potensielle deltakarar ved å velge løysingar som ekskluderer enkelte nettlesarar. Når det er sagt, så må eg føye til at sidan borna i heimen har vakse seg ut av målgruppa for Norli Junior, så hadde eg truleg stått over denne uansett.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Må innrømme jeg ikke forstår helt opplegget. Guttungen kunne trenge mer drahjelp, men jeg vil ikke si det er særlig visuelt hva vi kan bidra med. Det er jo bare å la andre drive reisa forover. Troféer på profilen? Guttungen kvir seg for å opprette profil enda et sted. Hva er egentlig premien?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for nyttig tilbakemelding!
Opplegget er: Dette er et lesespill.
-Alle som deltar registrerer hva de leser, og er med på å lese oss gjennom Europa.
-Det er 24 stopp på turen. Når reisefølget kommer fram til et stopp, kan man lese om stedet, være med på quiz og få boktips, og en vinner får et brettspill.
-Hvis man har lest minst 100 sider på en etappe, får man trofé når man kommer fram.
-Familier kan melde seg på som et lag. Når alle i familien har klart 10 troféer, er man med i trekning av tre reiser på 10.000 kroner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Reise på 10.000 sider? Hva slags reise er det? Er ikke premien en ekte reise? Det blir lite aktuelt å delta, men jeg tar opp det jeg stusser på, så kan du evt. ta det med deg videre.
Bare hyggelig det, om man kan være til hjelp.

Likevel er jeg ikke helt sikker på hvorfor vi skulle registrere oss, så jeg tror kanskje ikke vi er en "målgruppefamilie". Jeg har i stedet foreslått for guttungen at han får egen profil her inne, slik at han kan holde statistikk over bøkene han leser...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

stakkars deg hvis du har ansvaret for dette.... hva om det går galt??

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Sjavn NvajsJan-Olav SelforsHedvigFlettietteMarit HåverstadINA TORNESMarit AamdalSolveigTorill Elisabeth RevheimGodemineToveBerit RRandiVannflaskeFrisk NordvestTanteMamiePangLeserLars MæhlumKaren RamsvikTone HLise MuntheSilje BorvikReadninggirl20RufsetufsaJulie StensethHannekjell kAneellinoronilleThomas KihlmanSilje-Vera Wiik ValeWenche VargasMonica CarlsenLilleviAstrid Terese Bjorland SkjeggerudCarine OlsrødHarald KConnieDolly DuckKetil