I den første boken om Harry Hole kommer det tydelig fram hvorfor den heter flaggermusmannen, men det syns jeg ikke denne boken gjør. Noen som kan hjelpe meg å finne ut av hvorfor den heter Kakerlakkene? Jeg ser ingen sammenheng.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er jo en beskrivelse av det som skjer i det mørke i denne boka... Lyssky virksomhet ja, synes tittelen på boka var karaktiserende jeg, men blant de dårligste av Harry Hole bøkene, selv om svømmebad-scenen var spennende :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da Harry skjønner at det ikke bare er et enkelt mord han etterforsker, men en hel labyrint av motbydelige og lyssky virksomheter, kommer han på noe han har hørt tidligere: "For hver kakerlakk du finner, finnes det ti andre." (Kakerlakker er motbydelige krek som trives best i mørke).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie