Det ble heldigvis tid til litt lesing denne helga også. Fikk lest ferdig Kyrre Andreassens For øvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges. Hovedpersonens lange enetale er innimellom hysterisk morsom, men det blir også gradvis en mer alvorlig undertone i boka etter hvert som vi skjønner mer av hva som egentlig foregår. Ser det er delte meninger her inne om denne, men jeg likte den godt.

Fugletribunalet leste jeg for en stund siden og syntes mye der var bra, men hadde litt blandede følelser til slutt. Spent på å høre hva du synes om den når du har lest ferdig.

Hva som blir neste bok ut er jeg usikker på. Havende av Gunstein Bakke ligger i alle fall høyt oppe på leselista.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har ikke lest For øvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges ennå, men den står på ønskelisten - og jeg har lest en særdeles interessant omtale i Vagant, den omhandler særlig språket kjolen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for at du delte denne, Annelingua! Det var en veldig interessant artikkel. Samtidig fikk jeg frisket opp noen av episodene gjennom sitatene som han tar med. Jeg lånte boka på biblioteket, men dette er faktisk ei bok jeg kunne tenke meg å eie, selv om jeg prøver å kutte ned på antallet bøker i bokhyllene ...

Og så sitter jeg og lurer litt på hva du mener med "språket kjolen". Er det noe jeg har oversett i artikkelen, eller er det en feilskrift? Sitter her og ser på tastaturet mitt for å prøve å gjette hvilket ord det i såfall skulle ha vært, men må melde pass ;))

Godt sagt! (3) Varsle Svar

språket kjolen

Hahahahahaaaa - autocorrect på mobilen slår til igjen!!!! Jeg skjønte det ikke selv, men så testet jeg med å skrive "i boken" uten mellomrom - iboken - og jada, dét blir rettet til "kjolen" av min iPhone. Dustete iPhone. Beklager!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hadde en liten mistanke om at det var noe sånt som hadde skjedd, ja ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg moret meg også kostelig over en del av hovedpersonen i For øvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges sine betraktninger og tirader. Men, som du påpeker, så piplet gradvis mer og mer alvor inn. Man ante i grunnen fra børjan av at det etterhvert ville peke i retning (blodig) alvor bak de skrå, humoristiske betraktningene hovedpersonen byr på ift seg selv, omgivelsene og hendelsene. Jeg likte den! Og vil definitivt lese mer av Kyrre Andreassen.

Fugletribunalet:jeg gir et pip når jeg er ferdig. Så kan vi evt snakke litt om den :-)

A propos Havende: jeg leste en glitrende anmeldelse på nrk.no av denne, og det hadde jeg nesten glemt. - Heldigvis ble jeg påminnet romanens eksistens da jeg leste ditt innlegg! Havende må (snart) på leselista her selv om jeg gru- gleder meg...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

VibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHeidi HoltanInger-Lise