Jeg tenker at det er satt sammen i brokker og hentet fra Bibelen og eller annen religiøs/filosofisk litteratur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Ja, for meg kan det ligne på noe fra en katolsk bønn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du inspirerte meg til å etterforske litt mer - og jeg tipper vilt her nå, altså, men ved å søke på nøkkelordene "honour courage humility" fant jeg ut at disse tre - pluss "fellowship" - er listet som kjerneverdiene til den engelske kostskolen Harrow. Og ved å søke på "Dick Francis Harrow", så fant jeg ut at i boken "Under Orders" er det en kobling til Harrow:

"I went to Harrow and Oxford," replied Anthony. It rolled off his tongue, a much-repeated couplet.

"Harrow?" asked Marina.

"Yes, Harrow school. It's a boarding school in northwest London. I went there when I was thirteen."

(Og så snakker de litt mer om å gå på Harrow, og hvem andre som hadde gått på Harrow - men da sluttet jeg å lese. Her er Google Books-treffet jeg fikk, for den som vil lese videre.)

Det kan godt være at dette var et blindspor, men jeg syntes det var gøy å ta med i funderingene som Strega har satt i gang med papirlappen sin...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du har alltid imponert meg med dine søk, og det høres veldig logisk ut, ligger i sjelen og blodet til de som gikk der, og det finnes ingen klar siteringskilde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror vi må ha litt detektiv-gener begge to. Eller sporhund-gener. Eller noe sånt. I hvert fall så liker vi begge å finne ut av ting! ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forretningsidé?

skriv bildebeskrivelse her

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hahaha - ja, så klart!

Mvh Mma Lingua ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg Ristvedt