Jeg skjønner godt hva du mener (og skjønte det også før denne siste presiseringen). Jeg har i sin tid gitt denne boka terningkast fire, og skal nok stå ved det - antakelig fordi jeg fant en del varm og vennskapelig humor i familien til Lou (?). Det er det positive jeg husker fra denne boka. Resten er glemt, bortsett fra det faktum at jeg syntes den tok for seg en alvorlig problematikk på en særdeles overfladisk måte. Tatoveringen har jeg glemt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Bra at du skjønte! Ikke alle som gjør det med det samme... :-) Ja, det var kanskje noe varmere humor i Lou sin familie. Det husker ikke JEG så tydelig. Men har nettopp sett filmen på DVD og der var det sånn. Ikke ofte at en film er bedre enn boka, men det syns jeg denne var. I motsetning til boka ga den seg liksom ikke ut for å være mer enn den var, og mye av det jeg mislikte mest med boka var borte. Tatoveringsscenen var ikke med. Will ble framstilt mer sympatiskt enn i boka og mer ulik Patrik.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GHanne Kvernmo RyeGro-Anita RoenGunillaHeidiCamillaRos-Mariknut erikTrineWenche Vargas