Det er ikke alltid jeg liker bokas hovedperson, men dette er en bok som består av det jeg vil si er 80% tanker og handlinger fra hovedpersonen som jeg overhodet ikke har sansen for, mens omtrent 20% er viet bipersonene. Denne boken vekket ingen emosjoner hos meg, bortsett fra kjedsomhet i den grad man kan kalle det en emosjon. Jeg synes det har vært en noe ensidig (utelukkende) positiv debatt rundt denne boka, så det må være åpent for noen andre meninger og nyanser også.
Det er overhodet ikke noe poeng for meg at det skal være mystiske personer med, dette var svar på en kommentar som er helt på sidelinjen av den egentlige debatten her og har ingen påvirkning på min mening om boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg synes det er kjempefint med andre kommentarer. Jeg bare lurte. Synes du svarte bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeThea