Ja, jeg har tenkt over at "alle" bøker ser A4 ut og har intetsigende pjattete titler... det er lite som frister meg til å plukke dem opp og kikke etter om det er noe ved historien inni som kanskje kan få meg interessert. Såååeeeh, de siste fire kjøpene mine har jeg a) visst på forhånd både tittel og forfatter, b) funnet ny utgivelse av forfatter jeg allerede samler på og c) en jeg har ventet på skulle komme på tilbud... dvs. det var knekkende likegyldig hva utsida ser ut som.

Valg av omslag nå for tida har visst fullstendig motsatt virkning på meg. Hehe...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kom nettopp på noe annet... Før om åra var det et poeng i å få bøker fra samme forfatter på samme forlag å se ut som en serie. Ta Åsa Larsson borti hylla mi her... ALLE bøkene er jo forskjellige!!! Duh!!
Snakker om designet altså...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det har du sannelig rett i (Jeg måtte bort i hylla og sjekke.)! Men ungdomsserien hennes ser ganske homogen ut?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne Jensen