Ja, det var det. Og enden på visa blei at eg no har både ei innbunde og ei pocket-utgåve av boka. Så dersom det er nokon som ikkje har fått tak i boka enno, og har lyst på ein ulest pocket-utgåve så er det berre å ta kontakt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har framleis uåpna pocket-utgåve liggande. Dersom nokon vil ha den, så sender eg den. Pris; donere eit valfritt beløp til Røde Kors.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så snilt av deg, jeg tar den gjerne mot en donasjon til Røde Kors. Jeg følger deg, så da får du kanskje lov til å sende meg en PM som jeg kan svare på? Husker ikke helt hvordan det fungerte med disse restriksjonene på meldingene. Tusen takk! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Supert, du får den. Har sendt melding.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten Müller