Jeg er veldig glad i Fluenes herre, jeg har lest den to ganger, men det er minst 10 år siden sist. Jeg opplever at den boken gir en ramme for meg når jeg feks leser om krigshandlingene i Syria eller om mobbing. Opplever boken som realistisk i forhold til beskrivelsen av menneskeheten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg skjønner veldig godt hva du mener, og synes selv at Fluenes herre er en veldig viktig bok. Den tar opp mange temaer som er veldig relevante i vår hverdag. Jeg må dessverre innrømme at noen av scenene var litt for grusomme for min del, og det gjorde boka vanskelig å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne Jensen