Jeg synes ikke Korrigeringer er bedre. Jeg fordrar ikke måten Franzen skriver på, det virker så uekte og at en del av tingene han skriver kun er "shock factors." For meg er han oppskrytt og får nesten kaffen i halsen av at noen vil kalle bøkene hans for mesterverk. Men smaken er som baken, og godt er det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hehe, godt vi er flere! Jeg forstår heller ikke hvorfor han skal være så bra, men går på limpinnen hver gang likevel. Mulig Purity blir tredje boka jeg gir opp av Franzen. Antagelig på tide å innse at jeg ikke liker det han skriver.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H Helseth