Jeg har omsider begynt på serien om Elling, holder på med lydbok nr 2 og kjenner at det bør bli en pause etter den. Det blir fort litt mye Elling. På nattbordet ligger Ivanhoe og av en eller annen grunn frister riddere og jomfruer mer enn samtidsromaner. Er det noe som heter sommerhjerne? Det blir kanskje en krimbok etterhvert, de gamle russerne får finne seg i å vente.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Sommerhjerne ER en greie! Jeg har det nå. Vil helst ha litt lettere litteratur, pengene flyr letter ut og det lille jeg hadde av retningssans er totalt borte. Sommerhjerne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ivanhoe stend høgt på lista over lydbøker eg skal høyre dei nærmaste månadane. Håper du finn tid til å skrive kva du synest om den etter at du er ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Først og fremst er dette et historie om riddere og kvinner med slør, dernest en historie om de gode og de onde, hvor de gode er veldig gode og de onde veldig onde. Det jeg synes er best er beskrivelsen av mennesker fra forskjellig lag av befolkningen, samt beskrivelsen av kiving mellom folkeslag og religioner, og mellom adelen og kirken. På mange måter har vi ikke kommet så veldig mye lenger i dag. Forfatterens tolerante menneskesyn skinner igjennom og han får historien til å virke lett og humoristisk til tross for slåssing og ondskap.
Jeg er normalt ikke en romantisk sjel, men det er vanskelig å ikke like en historie som omhandler både Richard Løvehjerte og Robin Hood. Jeg fant også et par helter fra "arbeiderklassen"; både griserøkteren og narren gjorde en hederlig innsats i denne historien. Terningkast 5.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk! Då blir nok dette den neste lydboka mi på loyalbooks, så sant opplesaren er tåleleg bra. Meiner forøvrig at eg har lest boka i barndomen ein gang, men mistenker at det var ei nedkorta og forenkla utgåve.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har prøvehøyrt litt, og er ikkje nøgd med opplesaren på loyalbooks. Då må eg anten finne lydboka ein annan stad, eller så blir det papirbok etter kvart. I mellomtida har eg lasta ned My Man Jeeves som neste lydbok, den høyrer vel til ein litt annan sjanger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ingar hKarin BergThomas Heie H.Harald KIngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKirsten LundKaramasov11PiippokattaAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsenTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30Lillevi