Jeg tror at vekten av bokkjøpene dine forlengst har oversteget grensene til både trillebager, ryggsekker og trillekofferter - og nærmer seg faretruende en containerlast som du kan sende sjøveien til Norge fra Montreal. Har erfaring på området. :( Ryggen og lommeboka ble lettet da jeg konverterte til Kindle lesebrett.
Selvsagt bodde jeg i den staselige delen av Westmount, - ( skulle bare mangle) - nærmere bestemt i nabolaget til Montreal Museum of Fine Arts - Downtown. :)
Jeg regner med at du allerede har trålet bokutsalgene langs Saint Denis Street på La Plateau. Hvis ikke - så har du noen lange dager foran deg. :))
Uansett - jeg ønsker deg fine dager med alt du kan tenke deg og har plass til!

Og - vi er nok engang i gang med å ødelegge en seriøs tråd!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Og - vi er nok en gang i gang med å ødelegge en seriøs tråd!

Jo, men når man nå først har et talent, så er det da synd å ikke bruke det?! ;p

(Jeg var på Musée des Beaux-Arts - så en flott Pompei-utstilling! - og i dag var jeg på McCord-museet i samme strøk og så en interessant utstilling om First Nations' klesdrakter. Men nå har jeg forflyttet meg til Québec City, så La Plateau får jeg ha til gode. Frykter at det finnes bøker her i byen også... ;) )

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Akkurat - skikkelig synd å skusle bort talentene sine. :))
Dumt at du ikke fikk tid til Plateau - det er bydelen som skiller seg ut og som du aldri vil glemme, - proppfull som den er av kunst, farger, estetiske opplevelser og Montrealtrapper.
Ønsker deg gode dager i Quebec - med god mat og drikke, men med færre bøker. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTove Obrestad WøienKirsten LundTralteSissel ElisabethKari FredriksenTheaNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEva