I morgen er den nye fristen,og jeg får bare konstatere at jeg ikke blir ferdig med boka. Kanskje jeg kommer gjennom i løpet av de neste ukene.

Hvordan synes dere andre at boka var? noen innspill som kan kickstarte en diskusjon?
For min del synes jeg boka tidvis var uhyggelig og spennende,men tidvis også uinteressant. Fikk høye forventninger da jeg begynte å lese,så jeg er litt sur på denne boka. Kommer ikke til å lese fler i serien (triologien?)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg prøver meg på noen tanker rundt boka.
Boken virker relativt realistisk selv om det er "vampyrer"med. F.eks. vekten som legges på elektrisitetens betydning virker reell og logisk. At små lommer med menneskesamfunn eksisterer så lenge er kanskje realistisk, jeg vet ikke om menneskelig natur ville gjort det så enkelt.

Jeg lurer på hvorfor barna ble isolert til de var åtte år. hvis de levde med familiene sine ville de vel gradvis skjønt hva som foregikk, og ville ikke det vært bedre enn å få sjokk når de var åtte? var det for å kontrollere det de lærte og inntrykkene de fikk?

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig i at det ble mange hopp. Jeg orker ikke å fullføre den,livet er for kort til å slite seg gjennom bøker som ikke treffer helt ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Lest hele, og den tok seg veldig opp. Folk som vi ble kjent med i første del, kom på ulike vis tilbake... Både gjennom andres historier og i mer fysisk form... Historien ble nøstet opp, og fikk sin avrunding på en fin måte. Vurderer å lese neste bok ved en senere anledning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den som leser får se:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fullførte boka for en uke siden. Ting tar seg opp og blir veldig spennende på 70% og utover.

Drøy bok og lang var den og, men den var verdt tiden, synes jeg :).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er heller ikke ferdig, men nå bare ca 100 sider igjen. Litt spent på hvordan boken rundes av, men mulig slutten blir en teaser for neste bok. Sitter med en liten følelse av at boken er skrevet med tanke for en TV-serie, ganske klare episoder.
Syns det ble mye forflytning frem og tilbake. Hvorfor gikk Amy fra Colerado til California og nå er på vei tilbake igjen etter hundre år. Kan ikke se at så mye er oppnådd annet enn at tiden har gått.
Men boken har en nerve allikevel, så jeg avskriver ikke bok nr. 2 og 3 ennå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove