Takk for at vi har en forfatter som Lars Saabye Christensen. Etter "Magnet" må man lese "Prosessen" for å se om den er morsom.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det har vist seg at Kafka kan egne seg som komedie. Det ble satt opp et stykke på Torshovteratret - Komilab - for noe år siden. Tilrettelagt blant annet av Harald Eia. Det var kun tekster av Kafka og de tekstene ble fremført som de var. Riktig nok var det plukket fra hele forfatterskapet. Jan Gunnar Røise og Torbjørn Harr leveterte en usedvanlig morsom forestilling. Så det er neppe vanskelig å finne humoristiske elementer i Prosessen. Kafka leste for øvrig sine egne tekster som underholdning og komedie for venner når han levde, sto det i programmet. Så Kafka som humorist er helt innafor. At Kafka også er mye mer, er jo en kjent sak.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenHilde VrangsagenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari Merete