Dykk bør lese både "Noen kjenner mitt navn" og "Vitne". Særleg vitne går denne boka ein høg gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takk for tips! For min del var det heller ikkje måten historia vart fortald på som gjorde dette til ei god bok, men nettopp at temaet er så viktig, og så ofte blir oversett. Plukkar derfor opp desse titlane og legg til i leselista saman med "kvinne blant krigsherrer", med ein annan, men like aktuell (og kanskje tilstøytande) tematikk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med Hallgrim. Eg trudde ei stund at eg var heilt på bærtur som opplevde Little Bee litt urealistisk, men samanlikna med VITNE, trur eg det stemmer. Det har noko med samansettinga av hendingane i historia og måten dei vert formidla på å gjere, trur eg... MEN budskapet i boka er så absolutt viktig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Plukker gjerne opp disse boktitlene. Et konfliktområde jeg ikke har lest noe særlig om, og således viktig at en bok som dette får så mye oppmerksomhet, men dette kunne forfatterenen gjort mye mer med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB