Jeg har lesetørke om dagen. Det er sjeldent jeg leser så lite som jeg gjør nå. Jeg har ikke fullført en bok siden påskeferien. Jeg har lest kanskje 50 sider siden det. Det kommer seg vel, tenker jeg.

Jeg har i allefall startet på Voodoo på vestkanten av Knut Nærum. Den virker lovende. Det er ikke boka jeg ikke liker, det er bare at jeg ikke klarer å sette meg ned. Jeg veit ikke. Frustrerende.

Jeg vil også anbefale en podcast! Bokpod. Den er fantastisk. Det er intervjuer med norske forfattere på ca. en time. Det er så lenge at en virkelig får litt taket på dem. Veldig gøy!
Jeg gleder meg til å høre intervjuet med Agnes Ravatn i den poden som kom nettopp!

God helg alle sammen! :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Samme her, tipper jeg også har lest maks 50 sider siden påsken. Det bedrer seg vel etterhvert når det roer seg litt på andre plan, håper jeg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas