Hovedpersonens bror dør i en ulykke. Hovedpersonen er forfatter og begynner å skrive om broren, men temaet endrer seg til oppveksten av søskenflokken som er preget av skilsmissen til foreldrene. De nærmeste blir bedt om å lese manus til boka som skal komme og om de ønsker at noe blir skal bli endret/ fjernet av hovedpersonen. Faren reagerer med sinne og sorg og bryter kontakt med sønnen sin. Hovedpersonen blir far selv og kjenner på tapet av broren og faren.
Dette er en roman som er tett på livet til forfatteren og som stiller mange spørsmål om hvilken pris det det kan værer for å fortelle om de tinga som pleier å bli værende innenfor familiehusets fire vegger. Skal hovedpersonen gå på tvers av sine egne verdier og legge bånd på sin egen yrkesutførelse for å blidgjøre faren? Eller bør faren være raus og ikke ta seg selv så høytidelig? Jeg synes dette er en høyst leseverdig bok med fint og tilgjengelig språk. Anbefalles!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for det, LindaB!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard BorgenTine Victoria