Lenge siden jeg har skrevet noe her, men nå fikk jeg lyst til å dele litt igjen!
Jeg har jo hatt nesten et år pause fra papirbøker, og bare forholdt meg til lydbøker, kjenner at det har gått utover lesegleden! Nå har jeg derimot fått ett nytt manus for testlesing fra et forlag, og jeg klarte ikke dy meg, så jeg printet det ut med stor skrift og heiv meg over det etter jobb i går. Til min store glede er det et godt manus, og øynene klarer sånn ca å henge med! :D Kan ikke si noe mer om boka, men forløpig tittel er "Trekkfuglene". Spent på om jeg liker slutten like godt som jeg har likt første halvdel.
Ellers leste jeg "Glefs" verdens farligste golden retriever av Henrik Hovland i går. Dette er en barnebok, men jeg likte den veldig godt! Veldig morsom og søt!
Jeg begynner nok på en ny roman som lydbok i helga også. Har ikke bestemt meg helt for hvilke bok, men har snust litt på "Påfugelemporiet" av Jojo Moyes. Noen som har lest den?

God helg! :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Nå vet jeg ikke hvorfor det bare har blitt lydbøker, men høres ut som det er problemer med øynene. Håper det ordner seg for deg :-) Lydbøker er kjekt, men det er noe annet å lese selv når man er vant til det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det stemmer! Har store problemer med at øynene begynner å dirre så fort jeg leser litt... :/ Etter et år med masse forskjellige leger og utredninger har de endelig funnet ut hvorfor, så nå øyner jeg et håp om å snart kunne lese selv igjen!
Lydbøker er greit det, men savner den roen jeg får da jeg leser ei bok selv! ...Det blir ikke det samme med ei lydbok....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt å høre at det ser ut til å være en løsning på det :-) Jeg har også perioder der jeg ikke får lest, mest på grunn av problemer med fokusering og tåkesyn, men jeg kan ikke tenke meg hvordan det er når det er konstant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk. Jeg gleder meg veldig til å kunne begynne å lese igjen!! -Så håper bedringen kommer raskt ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjersti