Jeg hører på mange forskjellige typer podcaster, Hvis du mener: hvor finner jeg Criminal? så er linken her: http://thisiscriminal.com/ Du finner den også i iTunes. Denne podcasten har blitt lagt merke til av anerkjente medier og rangerer på en liste over de mest interessante podcastene i 2015.

Min måte å lytte på podcast er imidlertid via en app på mobilen som heter Podkicker. Der er et søkefelt, og hvis du f. eks. skriver "Criminal" der så får du tilgang til å abonnere slik at alle nye episoder automatisk kommer til din mobil. Samt at du har tilgang til alle gamle episoder. Du velger mellom å streame eller downloade. Veldig kjekt å ha. Da har du alltid tilgang til noe interessant på øret enten det er programmet Ekko fra Nrk/radio, nyheter fra ulike kilder eller all verdens tema-baserte podcaster rundt ulike interessefelt. Det er et hav å ta av. Lykke til :-) Om du ønsker ytterligere tips om spennende og gode podcaster, så spør gjerne..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk, dette skal sjekkes ut! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikKirsten LundEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. Martol