Hvor finner du podcastene? Jeg har kun hørt noen få på Storytel...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg hører på mange forskjellige typer podcaster, Hvis du mener: hvor finner jeg Criminal? så er linken her: http://thisiscriminal.com/ Du finner den også i iTunes. Denne podcasten har blitt lagt merke til av anerkjente medier og rangerer på en liste over de mest interessante podcastene i 2015.

Min måte å lytte på podcast er imidlertid via en app på mobilen som heter Podkicker. Der er et søkefelt, og hvis du f. eks. skriver "Criminal" der så får du tilgang til å abonnere slik at alle nye episoder automatisk kommer til din mobil. Samt at du har tilgang til alle gamle episoder. Du velger mellom å streame eller downloade. Veldig kjekt å ha. Da har du alltid tilgang til noe interessant på øret enten det er programmet Ekko fra Nrk/radio, nyheter fra ulike kilder eller all verdens tema-baserte podcaster rundt ulike interessefelt. Det er et hav å ta av. Lykke til :-) Om du ønsker ytterligere tips om spennende og gode podcaster, så spør gjerne..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk, dette skal sjekkes ut! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinmgeSilje-Vera Wiik ValeMonica CarlsenCathrine PedersenTonesen81Tove Obrestad WøienKirsten LundPia Lise SelnesMorten MüllerNorahMarenRolf IngemundsengretemorPi_MesonEli HagelundJoannStig TPirelliNikkaHanne Kvernmo RyeLeseberta_23Turid Kalvatn SchøyenGodemineRandiHilde H HelsethWilliam BillisonsiljehusmorCamillaHarald KDemeterEmil ChristiansenReadninggirl30KristofferIngeborgSigrid NygaardNils PharosomniferumAnette SBerit R