Å vere grasenkemann må vere fine greier, tenkte eg. Masse tid til meg sjølv, og sååå masse eg skal få lest. Sjølvbedrag, sjølvsagt, den andre halvdelen av oppgavene i heimen et opp denne ekstra-tida og vel så det.

På denne måten har eg havna litt på etterskot med dystopilesesirkelboka Ready Player One, og alvorleg på etterskot med gretemorlesesirkelboka Brødrene Karamasov. Ikkje har eg følgt ordentleg med på diskusjonane heller. Derfor blir det desse to bøkene som får det meste av lesetida mi denne helga.

God helg!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Å ha masse tid for seg selv kan være greit og også en forbannelse. Jeg er venneløs og har heller ingen kjæreste så jeg er vant til å være alene døgnet rundt. Å gjøre det man vil hele tiden uten å ha en jobb å gå til er ikke så idyllisk som de fleste tror. Det kan jeg skrive under på:)

Er spent på denne Ready palyer one. Den har jeg hørt mye om de siste årene. Selv om dystopisjangeren ikke er favoritten så er det noe bra der også:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Eivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteAnne-Stine Ruud HusevågTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdHarald KTorill RevheimVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterBeathe SolbergJarmo LarsenKirsten LundRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NLeseberta_23Mads Leonard HolvikVannflaskeLailaHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil Stangeland