Det er ett eller annnet med Robert Hermansen. Det må være arbeismoralen, det å brenne og ha en ildsjel for det man jobber med. Ikke rart at det smitter å jobbe sammen med en slik person.

Med en leder som Robert Hermansen er alt mulig, side 178

Jeg skjønner at det godt iføre seg skikkelig arbeistøy, værnesko og hjelm, jeg blir et helt helt annet menneske selv når tar på meg alt utsyret som skal til, når jeg oppholder meg inne på et anleggsområde.

Robert Hermansens formulering, på Svarbard: De er bønder eller nordlendinger hele gjengen. Verken mer eller mindre.

Arbeta jäklar. I graven skall ni vila.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Den gangen Hermansen var adm.dir. på Odda Smelteverk gikk han sammen med arbeiderne i toget 1. mai :-) Spesiell type! Smelteverket er som du kanskje veit en saga blott.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Sol SkipnesHanne Cathrine AasVibekeChristenLailaOleWenche BrohaugReadninggirl20EvaAnn ChristinJulie StensethAnneWangTor Arne DahlRufsetufsaWenche VargasTine SundalEster Singar hJane Foss HaugenHildaTatiana WesserlingDolly DuckVigdis VoldAlice NordliIvar SandHilde Merete GjessingEivind  VaksvikMarianne MKarin BergHarald AndersenHeidi Nicoline ErtnæsSiljeVersionMarianneSivMarit HøvdeTralteSynneRandi Annie FramnesTonje-Elisabeth StørkersenJakob