Flott omtale, Rosa99. Jeg kunne ikke vært mer enig; dette er novellekunst av ypperste klasse.

Jeg leste den på engelsk i november–desember i fjor, og skrev også litt om den her på bokelskere. Ga den en sekser og la den inn blant de forholdsvis få bøkene på favorittlisten min.

Og så vil jeg enda en gang passe på å anbefale en gratis smakebit, riktignok på engelsk – Berlins novelle The Musical Vanity Boxes, som ligger på på Electric Literature på nettet. Den er også å finne som «singel» på Amazon.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dette ble en favorittbok hos meg også. Litt trist å levere den tilbake til biblioteket, så jeg kommer nok til å kjøpe den, selv om det er fullt i bokhyllene fra før.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda A