Minner igjen om denne novellen, som også kan leses gratis på Electric Literature på nettet, av Lucia Berlin.

Det er ikke ofte jeg anbefaler en forfatter eller en bok, men Lucia Berlin er en forfatter jeg håper flere får øynene opp for. Hennes novellesamling A Manual for Cleaning Women er nå kommet på norsk med tittelen tittelen Håndbok for vaskedamer. Samlingen innholder førtitre noveller og har et forord av Lydia Davis. Den har fått strålende anmeldelser i norske aviser (Dagbladet, Dagsavisen, Dagens Næringsliv og Morgenbladet).
Jeg leste den engelske utgaven i november og desember i fjor og skrev en omtale av den her på bokelskere. Den fikk en sekser av meg og havnet blant favorittene mine.

Denne novellen inngår ikke i samlingen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Hørte anmeldelse av "Håndbok for vaskedamer" på Bokprogrammet på P2, og den virket fristende. Med lovord også fra deg, så er den nå notert opp på lese-lista mi. Takk for tips :))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bare hyggelig. Håper du liker den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra at du nevnte bokprogrammet. - Da skal jeg sjekke ut boka der også :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tips! Leste også omtalen din av Håndbok for vaskedamer og ble veldig nysgjerrig! - Bra omtale, forresten :-) Dette virker som om det er bra forfatter-stoff :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare hyggelig, krira. Ja, Lucia Berlin er helt klart en fortfatter etter min smak. Og jeg ser ikke bort fra at du kommer til å like henne, du også :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipset, nå har jeg reservert hennes novellesamling på biblioteket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare hyggelig, Randi, og god lesing!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T