Så flott at vi har likt syn her. Jeg prøver også å skape blest om denne boka, og skal anbefale den både til elever i videregående skole og høyskolestudenter som skal arbeide med mennesker. Noen ganger er de viktigste bøkene dem man ikke hører så mye om... Ha en strålende kveld videre :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Nu har jeg vært inne og sjekka Dagsrevyen for 23.9.2015.
OG JEG FANT INNSLAGET MED MARTIN PRETORIUS!!!
Det ligger som innslag nr 15 denne dagen, GHOSTBOY, kalles innslaget.
(Gå inn på NRK, få opp alfabet og gå inn på D - Dagsrevy. Velg 2015 og finn riktig mnd og dato!)
ARTIG og koselig å se igjen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Beklager at jeg svarer deg så seint, har vært fraværende de siste månedene. Er ikke sånn kjempesosial her inne jeg heller, - skriver noen anmeldelser og får med meg bøker det kan være verd å se nærmere på. Takk for tips om innslag med Martin Pretorius, det skal jeg få med meg. Ha ei strålende helg! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, du er nok inne på noe at noen ganger er de viktige bøkene dem man ikke hører så mye om.
Jeg var veldig ivrig tidligere her på bokelskere for å finne boktips.
Etter at de la om layot for 3(?) år siden, har jeg ikke funnet meg tilrette her, så jeg er lite inne her nu. Mest for å registrere mine "leseopplevelser".
Historien om Martin Pistorius oppdaget jeg på TV. Jeg tror faktisk det var Dagsrevyen som hadde en omtale av ham. (Jeg har notert Dagsrevyen 23.9.2015. Skal vi sjekke om vi finner innslaget???)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ester SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckKirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardTove