Har hatt lyst til å lese den lenge:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg kan ikke tro annet, Rufsetufsa, at også du vil like denne. Har jo fulgt med på dine omtaler og vet du er en som liker å lese. Ikke så mange bøker du velger blant de jeg har lest- til nå. Men akkurat denne tror jeg nok at også faller i smak hos deg. Venter i så fall spent på din omtale av den.
Jeg synes du skriver gode omtaler, la meg nytte anledningen til å si deg det. Takk for respons.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk for fine ord, Rolf. Selv skjønner jeg ikke at folk orker å lese omtalene mine fordi jeg synes jeg skriver så kjedelig. Så hver gang jeg ser over korrekturfeil så kjeder jeg meg i hjel:)

Har hørt mye om boka Stoner og har veldig lyst til å lese den. Så jeg får bestille den og lese den i januar:) Så takk for at du påminnet meg om boken.

Ps: Du er ikke så verst til å skrive omtaler selv heller da:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for fin tilbakemelding. Ønsker deg lykke til med Stoner. Tror den vil bli god lesning for deg. Og: Hold fram med dine omtaler. Kjedelig blir du aldri.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt å vite at jeg ikke kjeder dere i hjel:) Skal bestille boka og jeg får den nok ikke før neste uke,så skal begynne med den så fort den kommer i posten:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan ikke forstå at du kjeder noen som helst, Rufsetufsa, snarere tvert i mot !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er en eksepert til å kjede meg selv forderva så da er jeg forundret over at jeg ikke kjeder dere også, hehe:) Men godt å vite at jeg ikke gjør det,da:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliReadninggirl30Anne-Stine Ruud HusevågAnniken LCecilie EllefsenFriskusenKirsten LundHilde H HelsethHarald KFredrikBeathe SolbergLinnAELinda LarsenTorill RevheimAlice NordliellinoronilleHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterJarmo Larsen