2015 har vært et særdeles godt leseår for meg. Jeg synes derfor det er vanskelig, for ikke å si umulig, å velge bare én bok.

Med forbehold om at jeg ikke kommer til å lese enda flere fantastiske bøker i det som er igjen av 2015: Jeg har satt opp fire bøker, alle skjønnlitterære, under favoritter i år. Av dem kommer nok A Manual for Cleaning Women av Lucia Berlin (som jeg ser at kommer på norsk på Oktober Forlag neste år med tittelen Håndbok for vaskedamer) og Butcher's Crossing av John Williams på topp.

Men også de to andre – Henri Duchemin and His Shadows av Emmanuel Bove og Fordi det er bittert, og fordi det er mitt hjerte av Joyce Carol Oates gjorde voldsomt inntrykk.

Andre bøker som skåret høyt hos meg og som nok kommer til å sitte lenge i, er 2666 av Roberto Bolaño, Mount København av Kaspar Colling Nielsen og Max, Mischa & Tetoffensiven av Johan Harstad.

Oi sann, det ble visst en hel drøss, det …

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Den siste der skal jeg prøve å få med meg - har jo vært på interessant bokbad med den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gled deg, Randi. Fantastisk bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyLene AndresenRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommi