I det der er eit drygt døgn igjen til stemmefristen så er stillinga i teten:

Middlesex (7)
Jesusevangeliet (6)
Karthago (5)

Litt kjapp matematikk:
Det er pr dato 27 registrerte deltakarar. Dersom alle stemmer, så blir det gitt til saman minimum 54 stemmer, truleg langt fleire sidan mange stemmer på meir enn 2 bøker. Hittil er det gitt 30 stemmer, noko som tyder på at mange ikkje har stemt enno.

Ein kan talfeste det enno nærmare:
Det er minst 7 som har stemt hittil, sidan dette er antalet stemmer på boka som leiar.
gretemor har stemt på 4 bøker, det har eg også. Dermed kan det vere maks 11 andre deltakarar som har stemt.
Så, talet er ein stad mellom 7 og 13

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Tallene endte på : 12 deltakere stemte. 33 stjerner forsvant øverst på skjermen når jeg slettet trådene + mine 4.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har vært litt fraværende de siste ukene, på grunn av drøssevis med vikartimer i engelsk. Det har stjålet det meste av tiden min, men jeg rakk heldigvis akkurat å få med meg avstemningen av ny bok. Hadde ikke fått med meg at det er ny administrator heller, men vil benytte anledningen til å takke kjell k for en utmerket jobb med lesesirkelen, og også takke gretemor for at hun tar over stafettpinnen. Gleder meg til å fortsette å lese bøker sammen med dere :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er litt puslete deltakelse denne runden ja. Det henger muligens sammen med at vi går inn i en tid med mange forberedelser og arrangementer. Håper allikevel at flere stemmer, da jeg har lest Middlesex, men har veldig lyst til å lese Jesussvangeliet, humre!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit Tinholt