Har lest ca. 100 sider.
Boka kan vel karakteriseres så langt som en slags novellesamling med en rammefortelling,
eller
som en roman med mange digresjoner,
eller
begge deler,
eller
noe midt imellom.

Forøvrig er jeg godt fornøyd. Spesiell bok med utrolig mange nitide beskrivelser av detaljer og hendelser.
Og nå fikk jeg lyst til å lese denne

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Eller du kan lese den gode boka av Victor Hugo1793

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Joda, som regel er det mer lærerikt og givende å lese skjønnlitteratur enn faglitteratur, så boka du nevner skulle jeg gjerne lest. Den har jeg dessverre ikke (biblioteket har den sikkert), derimot har jeg boka jeg linket til. For noen år siden leste jeg halve "Revolusjon", men så var det nok annet lesestoff som fristet mer (som så ofte skjer).
Det var jo selvfølgelig et kapittel i "Mnem" som fikk meg til å huske at jeg har - og har lest litt i - den boka.
Men sånn er det: Boklesing gir stadig inspirasjon til videre lesing.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg reiknar med at det er historia om porselensserviset som gav deg lyst til å lese om den franske revolusjonen. Sjølv så høyrer eg lydboka Scaramouche parallelt med felleslesinga, denne har også handling frå den franske revolusjonen. Og då eg hadde lest porselens-digresjonen og deretter høyrde på lydboka litt seinare så blanda dei to historiene seg saman i hovudet mitt. Måtte ta meg saman for å sortere kva for hendingar som høyrde til i kva for bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen