Jeg har hatt høstferie denne uka, og føler dagene har fått alt for fort! Jeg har heldigvis fått lest litt. Huset Buddenbrooks har jeg nå ca 100 sider igjen av, og den blir prioritert i dag og i morgen, i håp om å bli ferdig innen morgendagen. Ble ferdig med Marsboeren i går, og den likte jeg veldig godt. Skynda meg litt med den, da jeg visste at det straks var min tur til å låne Etter deg hos biblioteket. Den henta jeg i går, og leste ca 70 sider av den i går. I tillegg til disse leser jeg også fortsatt på Kistemakeren, som jeg nå nærmer meg slutten på.

Generelt veldig fornøyd med bøkene jeg leser for tiden :) Nå skal jeg bruke ettermiddagen på å spille årets siste seriekamp i fotball, så får vi se hvor mye energi jeg har igjen til å lese etterpå ;)

God lesehelg alle! :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye