Hei,
Hvordan går det med lesinga av "Buddenbrooks"?
Skal vi velge ny bok neste uke?
(Det blir bok nr. 4 i kategorien Nyere nordisk litteratur, dvs. Nn4)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg har drøye 100 sider igjen å lese, men skal klare å være ferdig i løpet av uka.
Lesingen har ikke gått så fort denne gangen tiltross for at dette har vært en veldig god bok. Gleder meg veldig til å lese en nyere nordisk bok og det blir spennende å se hvilken det blir.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ca 100 sider igjen, og håper å bli ferdig i løpet av helga. For min del kan vi gjerne ta valg av ny bok i neste uke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest del 9, så jeg burde rekke "fristen".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne høsten har jeg liten kapasitet både til å lese og å følge diskusjonene, og årsakene er flere.

Jeg henger etter med Buddenbrooks; det skyldes ikke boken! Liker den godt. Gleder meg til å lese diskusjonstråden når jeg kommer mer i takt med dere andre.

Når dere starter valget av neste bok, er jeg under varmere himmelstrøk og med variabel nett-tilgang. Stoler på at dere gjør et godt valg! (En spennende kategori.) Om jeg får anledning til å delta i neste felleslesing, må jeg se an. Satser på å komme sterkere tilbake senere.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ok.
God tur til "varmere himmelstrøk" :-))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Heng litt etter, men det her heilt greit å starte valprosessen neste veke. Eg blir uansett ferdig i god tid før oppstart av neste bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- Helen