Takk for fin omtale, Karin. Og jeg er så enig, så enig. Jeg ga også denne en femmer i sin tid. Lenge siden jeg har lest Sciascia, men takket være deg tok jeg en titt i bokhylla, og jammen fant jeg tre jeg ikke hadde registrert – hvorav en jeg ikke har lest. Den havnet straks ganske høyt oppe på lista :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hyggelig å høre Monica. Denne boka bør ut til flere for det fortjener den. Mitt første møte med forfatteren, det blir trolig ikke siste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, synes også så absolutt Candido eller en drøm på Sicilia, men også forfatterens andre bøker fortjener flere lesere. Bare så synd at foruten Candido er kun to av de utallige bøkene hans oversatt til norsk, nemlig Uglens dag og Sammenhengen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne