Denne helga har jeg ikke fått lest så mye ennå. I går gikk mye av dagen med til kampforberedelser, og før fotballkamp har jeg vanskelig for å konsentrere meg om lesing :) Nå vant vi og sikret opprykk, så dagen i dag skal kun brukes til å slappe av med gode bøker. Jeg har kommet godt i gang med både Silo og Buddenbrooks, og det er de to bøkene jeg skal bruke dagen i dag på å lese videre i. Begge leser jeg sammen med lesesirkel, og så langt virker begge spennende, selv om jeg kanskje er mest fascinert av Buddenbrooks :)

Ønsker dere alle en god søndag!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Fotball er moro, og gratulerer med opprykk. Nyfiken som eg er, så lurer eg på kva divisjon de rykker opp til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk :) Fotball er nok det morsomste jeg vet, og det er ekstra kjekt når vi spiller bra og vinner kamper! Vi rykker opp til 3.divisjon, så det er ikke all verdens, men forhåpentligvis rykker vi enda et hakk opp etter hvert. Vi får se om det blir i "min tid" eller ikke, jeg synger litt på siste verset som aktiv fotballspiller ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T