Dette har vært en god leseuke for meg, jeg har fullført to bøker som jeg tidligere har lagt bort. Både Wilderness of Ruin av Roseanne Montillo og Inadmissible av Tamer Elsayed kan endelig legges i lest-haugen. Det var helt greie bøker, men ikke noe å rope hurra for.

Denne helgen holder jeg på med The Sasha McCandless Series Volume 1 (Books 1-3) av Melissa F. Miller. Dette er så langt en god spenningsroman med litt krim og litt konspirasjonsteorier.

Håper dere får en fin helg!

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 25 svar.

Jeg har begynt på studier og synes det er trist hvor lite tid jeg får brukt på skjønnlitterært. Fant en nettside som heter drsprucebooks.no som er genial! Dr. Spruce legger ut bøker i serieformat. Her kan du kjøpe bøker i episoder. Da har jeg samvittighet til å lese en episode av gangen, uten at jeg føler at jeg bruker for mye tid. Innmari spennende å ikke få hele boken på en gang.

Leser for tiden Piotrs Log. Episode tre har akkuratt kommet ut. Veldig spennende! Handler om pirater som stjeler olje. Forlaget mener at det er en ekte log? Litt usikker, men gøy å tro på det!

Håper dere sjekker det ut, et veldig kult konsept. Nytt? Jeg har i hvertfall ikke sett det før.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne helga har jeg ikke fått lest så mye ennå. I går gikk mye av dagen med til kampforberedelser, og før fotballkamp har jeg vanskelig for å konsentrere meg om lesing :) Nå vant vi og sikret opprykk, så dagen i dag skal kun brukes til å slappe av med gode bøker. Jeg har kommet godt i gang med både Silo og Buddenbrooks, og det er de to bøkene jeg skal bruke dagen i dag på å lese videre i. Begge leser jeg sammen med lesesirkel, og så langt virker begge spennende, selv om jeg kanskje er mest fascinert av Buddenbrooks :)

Ønsker dere alle en god søndag!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Fotball er moro, og gratulerer med opprykk. Nyfiken som eg er, så lurer eg på kva divisjon de rykker opp til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk :) Fotball er nok det morsomste jeg vet, og det er ekstra kjekt når vi spiller bra og vinner kamper! Vi rykker opp til 3.divisjon, så det er ikke all verdens, men forhåpentligvis rykker vi enda et hakk opp etter hvert. Vi får se om det blir i "min tid" eller ikke, jeg synger litt på siste verset som aktiv fotballspiller ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har begynt på Lena Anderssons Uten Personlig Ansvar. Jeg har ikke lest noe av henne før, men jeg bladde litt i boka på flyplassbokhandelen og ble sugd inn. Jeg gleder meg til å lese mer!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå er det endelig høst her og det er den beste og fineste årstiden! I dag har det høljet ned, vært kjølig og det har vært en del vind (just the way I like it), Har også sansen for mørketiden.

Tidligere denne uka leste jeg ferdig En mørkere himmel av Mari Jungstedt & Ruben Eliassen, og Ord på S av Guro Hoftun Gjestad.

Nå leser jeg Guder & monstre av Laini Taylor som er siste bok i Ønskemesterens datter trilogien, og jeg har så vidt begynt på Ubuntu av Jan Sæterli.

Så det blir variert lesestoff denne helga også. Får lese mer skrekk som er min favorittsjanger i neste måned da det er skrekkmåned:)

Og det er godt å vite at du leser for fullt igjen:)

God helg og god høst:)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Høsten er veldig koslig, selv om jeg også liker sommeren :-)

Det er utrolig deilig å være igang med lesingen igjen, så lenge jeg velger riktig bøker så går det unna.

God høst :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes at høsten er mer stemningsfull enn sommeren jeg da:) Håper du kommer over mange gode bøker nå som leselysten din er tilbake for fult slik at jeg kan få noen anbefalinger underveis:)

God høst til deg også:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heia, til deg og alle andre her inne!
Har vore litt fråverande av div årsaker, og sidan eg no ligg nyoperert lang heimanfrå, så har eg tatt med Døden skal du lide - ei enkel, lettlest krimbok. Skal prøve å orke å lese litt i den....ser forresten at tittelen på boka var no litt treffande! Haha!

Ser også at eg i ørska i går har gitt ei stjerne til Kjell k, og det trass i at eg ikkje les Buddenbrooks, men kikar berre innom diskusjonen litt. Stjerna skal få stå, og kunne sikkert ha gitt fleire, men det får vente til forma blir betre.
Ha ei god helg, og kryssar fingrane for at veret ikkje blir for ille rundt om!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Håper ikke det er så ille som bok-tittelen skulle tilsi, jeg ønsker deg hvertfall god bedring!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Uff då, nyoperert høyrest slitsamt ut. Ynskjer deg ei rask og god betring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takkar for omtanken, Jostein, det varmar!
Er no tilbake i heimen, og godt er det! Boka eg hadde med var skrale saker som gav lite. Men, litt tidtrøyte var det, trass alt.
Har sett litt på diskusjonen de har om lesesirkelboka "Buddenbrooks", kjekt å snoke litt der. Kanskje eg bør vurdere å lese boka seinare?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bra du har hatt en god leseuke Vibeke. :)

Startet tidligere i uka på Jussi Adler-Olsen - Alfabethuset. Jeg har ikke kommet så forferdelig langt enda, men den virker spennende så langt.
Har lest alle bøkene om Avdeling Q, så blir interessant å se om jeg kommer til å like denne, siden denne boka har en helt annen handling, og ikke handler om Avdeling Q.

God helg,

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dette blir ei knallhelg. Regn og møkkaver både laurdag og søndag, så det er ingen grunn til å røyse seg opp av lesestolen. Det passar bra, for eg er litt på etterskot i to leseslirklar no. Har kome eit brukbart stykke på veg (drygt 100 sider) i dystopilesesirkelboka Silo, medan eg berre såvidt har starta på Buddenbrooks. Men innan helga er over satsar eg på å vere nokonlunde ajour med leseplanen.

For å variere enno litt til, så lurer eg på å lese igjennom den truleg kortaste boka eg har i bokhylla, Prosa frå ein oppvekst av Jon Fosse. Til dei som held på med popsugar-leseliste så er jo dette eit fint forslag til ei bok ein kan lese ut på ein dag. Tipper det gjeng fint å ta den på ein halvtime også.

God helg!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Denne helga er det åpen dag på brannstasjonen, for å minne på det, til de av dere som har små barn. :)

Jeg leser Solstorm av Åsa Larsson, og konkluderer med at jeg ALDRI skal flytte til Kiruna, for det var grotesk. :O (selv om jeg har en på 7 som gjerne vil dit, for der har de visst kjempestore hjullastere, for de som er interessert i slik)

God helg!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Her blir det Buddenbrooks denne helgen, har ikke kommet så godt igang, men satser på å få lest litt i helga. Det er åpen brannstasjonen i hele landet i morgen (oppfordrer alle til å ta seg en tur... Moro for liten og stor;-)), jeg skal stå i kiosken på vår lokale brannstasjonen. God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Denne helgen skal jeg lese de siste kapitlene i The Haunting of Hill House av Shirley Jackson og Fangirl av Rainbow Rowell.

Hvis det blir tid, og det blir det vel med dette været, kommer jeg også til å begynne på All the Pretty Horses av Cormac McCarthy.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Akkurat begynt på "Moskva" av Hanne-Vibeke Holst, som jeg indirekte har fått anbefalt av deg via Pop Sugar utfordringen. Er ikke vant med å lese skuespill, så blir spennende å se om denne faller i smak :) God helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Håper du liker den. Jeg synes det gikk overraskende greit til å være skuespill hvertfall, det var derfor jeg anbefalte den :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå har jeg fått lest ferdig boka, og likte den veldig godt. Lettlest til å være skuespill, og en veldig god historie. Takk for tips;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er det ikke noe annet enn Buddenbrook nå, har bare noen sider igjen. Gleder meg til å bli ferdig,det er en bra bok,men sein å lese. Etterpå blir det å lese ferdig Frå bleike myr til alveland om Arne Garborg. Så sånn blir helga her,hverken mer eller mindre.
God helg til alle.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg kom hjem fra Island på søndag med andre bok i Kongedreperkrøniken i bagasjen, og gledet meg veldig til å ta fatt på denne. Bestemte meg så for å lese bok nummer én om igjen først. Ble liggende med lungebetennelse, så det har gått litt trått med lesingen. Fortsetter med Vindens navn i helga. Første gang jeg leste den, slukte jeg den. Tenkte derfor å ta det litt roligere denne gang ;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det hørtes lite ålreit ut. God bedring!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette har vært en veldig god leseuke så langt for meg også. Har allerede lest ferdig tre bøker denne uken, og satser på at det blir en eller to til i løpet av helgen. Akkurat nå leser jeg Gutten i den stripete pyjamasen av John Boyne. Virkelig en god bok, men med en forferdelig handling. På lydbok går det fortsatt i Mormor hilser og sier unnskyld av Fredrik Backman. Dette er ikke en bok etter min smak, men har bestemt meg for å høre den ferdig. Flere har sagt at den blir bedre etter hvert, men nå har jeg hørt 2/3 og er fortsatt ikke overbevist. Godt vi alle er forskjellige :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Gutten i den stripete pyjamasen har jeg nettopp lest og, for en fin og utrolig vond bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TTone SundlandAnn ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30