La denne boken under kategorien krim, men det er vel egentlig mer en spenningsbok.
Fin, godt skrevet og interessant fra start til slutt. Jeg trodde hele tiden jeg hadde svaret, og er alltids glad i en liten tvist.
Jeg hadde en god stund en aning om hva som kom til å skje, så jeg ble ikke helt sjokkert. Allikevel en spennende bok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Har bare sett filmen, ikke lest boka. Og den var knallbra! Jeg så overhodet ikke hvordan det gikk, før det faktisk skjedde. Nervepirrende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg visste faktisk ikke at det var en film, så der er det jo absolutt noe jeg må få med meg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jepp, anbefaler den virkelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vel en psykologisk thriller og en av de få bøkene jeg har likt fra den sjangeren. Det er en sjanger jeg liker godt, men det har kommet mye av den sjangeren også som har vært helt på bærtur:) Det er sjeldent man finner en kvalitetsbok innen den sjangeren, men av og til skjer det:) Selv om den var forutsigbart for meg også var den likevel spennende:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandi