Da er første del lest og til tross for oppramsingen av navn og familierelasjoner så syntes jeg dette virker lovende. Jeg liker språket og skrivestilen.

Nå som presentasjonen av Buddenbrook sine familiemedlemmer og omgangskrets er unnagjort og innvielsesfesten avsluttet så regner jeg med at det blir mere driv og handling i historien.

Jeg er godt fornøyd med starten og gleder meg til fortsettelsen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har også fullført del 1, og synes også det ble mye navn å forholde seg til. Håper jeg klarer å henge litt mer med i hvem som er hvem etter hvert, når jeg kommer meg noen sider videre. Føler uansett at starten har vært lovende, og jeg gleder meg også til fortsettelsen :) Synes det er veldig praktisk og kjekt at boka er delt inn i mange korte kapitler, i tillegg til at den er delt inn i flere deler.

Håper å få lest ferdig de 3-4 første delen av boka i løpet av denne første leseuka :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23