Hei igjen, takk for svar.

Med "vann over hodet" mener jeg utsagnet ditt; som om du kunne snakke på vegne av alle lesere og alle preferanser ( "uansett hva man måtte ha av preferanser" ), men du mener altså "uansett hva jeg bruker av preferanser" men da låter det litt mer platt, så forstår hvorfor du heller ville være litt ellevill. Men da var det jo ikke galt av meg å protestere på ditt utsagn, fint at du er enig i dét.

Angående vektleggingen av det du nevner: språket m.m.; så er dette noe jeg vektlegger høyt i hvordan jeg verdsetter ei bok, men alas; står ikke språkbruket i Mytting's siste bok høyt i kurs her i huset, men dette er jo et subjektivt synspunkt; vi har alle forskjellige prefereranser ;-)

Vel, vi snakket bare litt forbi hverandre da, ha det bra videre, og god lesning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hei igjen.
Ja kommunikasjon er en vrien greie. Skjønner hva du mener.

Og takk, uansett for tilbakemeldinger. Jeg finner slikt lærerikt.
Ha det godt videre, du og.
Morten

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Berit RJarmo LarsenTuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenGrete AastorpLinda Rasten