Sitter på Sørlandet, en knapp kilometer fra stedet der "Nød hjelp" av MiRee Abrahamsen er blitt skrevet - og er nettopp kommet til siste side av forfatterens "charity"-reise til India og Georgia. En pageturner av en dokuroman som er fengende og fargerik, lattervekkende og ettertenksom, som rommer fine møter med mennesker, er språklig sterk og med interessante kritiske perspektiver. Forfatteren har hatt et ønske om å bidra med noe bra i den tredje verden, og legger ut på tur. De gode intensjonene er ikke helt forenlige med verken forfatterens egen redsel for bakterier eller georgiernes stolthet og selvbilde. Anbefales! Gleder meg til å få forfatteren på besøk om et par timer - og til å diskutere boka!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Å, jeg håper du har fortalt henne om min begeistring! Jeg lånte først boken, men nå er den kjøpt. Den er virkelig god og fortjener godt salg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, viste henne omtalen din, selvsagt :-) Veldig inspirerende for forfatteren med en så flott tilbakemelding!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81