Jeg begynte også på "A Game of Thrones" uten å ha lest fantasy fra før, og ble veldig begeistret for George R.R. Martin. Også jeg hadde HBO, hvor flere sesonger var tilgjengelig. Etter å ha falt for fristelsen til å se TV, mistet jeg etter hvert interessen for både serien og bøkene. Synd, for jeg mener bestemt at George R.R. Martin og hans bøker fortjener bedre. Etter det jeg har fått med meg, så avviker serien mer og mer fra bøkene, og det kan vel se ut som Martin har delvis mistet kontrollen. Les bøkene er min anbefaling, da jeg skulle ønske jeg hadde gjort det selv.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takk for tips :-) Ja, jeg skal prøve å la være å se serien og heller se om jeg kan komme meg gjennom boken. Jeg leser som regel sakte, i rykk og napp. Lydbøker pleier jeg å være raskere med. Men jeg falt ikke for oppleseren i lydbokversjonen, så da blir det papirbok. Kanskje jeg bør sette meg et mål om å ha lest så og så mange sider daglig. Har aldri prøvd den metoden før, men det kan kanskje være noe da diverse serier ligger og frister på netflix og hbo :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å se filmatiseringen før man leser boka er alltid en dårlig ide

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vanligvis er jeg også av den oppfatning, ja. Det er bare det at jeg aldri har interessert meg for fantasy-litteratur... Så om det ikke fenger denne gangen heller, så gir jeg heller serien en sjanse istedenfor å tvinge meg gjennom nevnte roman. Det gjenstår å se hva det blir til. Akkurat nå er jeg i innspurten av The Dinner (lydbok) av H. Koch. Så over til A Game-- igjen.

På Goodreads er det en lengre debatt ang lese/se først. De fleste vil lese først. Men noen mente de hadde best utbytte av å se først: http://www.goodreads.com/topic/show/1541228-read-the-novels-or-watch-the-hbo-show-first

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn Sturød