Fredag igjen! Skulle ønske jeg kunne liste opp en hel haug med bøker jeg skal lese i helgen, i stedet må jeg fortsette å mase om lesetørken min. Det er faktisk så ille at jeg ikke har funnet fram ny bok etter at jeg fullførte Stephen King forrige helg. Derfor er det ingenting å melde fra denne kanten.

Det positive er at det er flere gode filmer i helgen, det er om du har opptaker eller er nattdyr riktignok. Lørdag natt er det 3 filmer på en gang, både Monster og The Guardian har jeg sett før og begge er veldig bra, samtidig med de går også Cinderella Man. På opptakeren har jeg allerede to Arn-filmer, The Ghosts of Mississippi, I sanningens namn og Trancendence. Så det blir ikke noen kjedelig helg for det :-)

God helg bokelskere!

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 44 svar.

Helgen er riktignok over, men jeg kan jo si hva jeg leste, og det er "Helvetesilden" av Karin Fossum. Var på festival, så det var ikke så mange sidene som totalt ble lest i helga:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det går ikke så raskt fremover med lesinga her heller... avsluttet "Den usynlige mannen fra Salem", som jeg begynte på forrige helg, før i dag. Ellers har jeg lest "Krigen" av Gro Dahle og "Trøstehunden", samt begynt på "Derfor er himmelen blå". Sist nevnte virker veldig annerledes enn hva jeg tenkte, men den kan da være ok likevel ;) Sliter med isjias, så orker ikke stort annet enn å ligge rett ut på sofaen :/ så nå kanskje jeg får lest endel de neste dagene. Veldig lei av sofaen :p

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Heime igjen etter ei veke med kursing for hunden. Kven er det eg lurer, det var eg som blei kursa! Hunden kan det instinktivt. Det blei forøvrig lite tid til lesing, så det blir framleis En bønn for Owen Meany på nattbordet resten av helga.

På bilturen heim i dag høyrde eg forresten igjennom Siddhartha av Hermann Hesse. Det er sikkert ei veldig bra bok, men ikkje heilt min stil. Etter dei første to kapitla trudde eg det var skivebom, men eg likte historia noko betre etter kvart.

God helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har nettopp fullført Blodleie av Johan Theorin, og nå SKAL jeg fullføre ild uten røyk av Sophie Hannah. Jeg slet så med den, så jeg la den fra meg, men jeg gir den en sjanse til. :)

God helg! :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har gått til et steg som for meg er ganske aparte: jeg har begynt å lese mursteinen A Game of Thrones (den første). Jeg har aldri interessert meg for fantasy. Derav et merkelig valg av lektyre for min del. Men etter å ha lest anbefaling i A-magasinet, så tenkte jeg at jeg skulle gi det en sjanse; av og til bør man vel prøve seg på noe nytt :-)
Jeg har ikke sett serien på Hbo selv om jeg abonnerer på Hbo. Før jeg evt tester serien vil jeg gi boken en sjanse.

Holder også på med en tynn liten moderne klassiker: Falconer av John Cheever - et mye mer "safe" valg for min del.

Har en pause i lydbokversjonen av The Dinner av Herman Koch. Har lyst til å lytte til mer Murakami i sommer. Det får bli når håndarbeid frister igjen. Fint å lytte og skape noe samtidig.

Her er det en deilig, solrik lørdagskveld. Ønsker alle god helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg begynte også på "A Game of Thrones" uten å ha lest fantasy fra før, og ble veldig begeistret for George R.R. Martin. Også jeg hadde HBO, hvor flere sesonger var tilgjengelig. Etter å ha falt for fristelsen til å se TV, mistet jeg etter hvert interessen for både serien og bøkene. Synd, for jeg mener bestemt at George R.R. Martin og hans bøker fortjener bedre. Etter det jeg har fått med meg, så avviker serien mer og mer fra bøkene, og det kan vel se ut som Martin har delvis mistet kontrollen. Les bøkene er min anbefaling, da jeg skulle ønske jeg hadde gjort det selv.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Takk for tips :-) Ja, jeg skal prøve å la være å se serien og heller se om jeg kan komme meg gjennom boken. Jeg leser som regel sakte, i rykk og napp. Lydbøker pleier jeg å være raskere med. Men jeg falt ikke for oppleseren i lydbokversjonen, så da blir det papirbok. Kanskje jeg bør sette meg et mål om å ha lest så og så mange sider daglig. Har aldri prøvd den metoden før, men det kan kanskje være noe da diverse serier ligger og frister på netflix og hbo :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å se filmatiseringen før man leser boka er alltid en dårlig ide

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vanligvis er jeg også av den oppfatning, ja. Det er bare det at jeg aldri har interessert meg for fantasy-litteratur... Så om det ikke fenger denne gangen heller, så gir jeg heller serien en sjanse istedenfor å tvinge meg gjennom nevnte roman. Det gjenstår å se hva det blir til. Akkurat nå er jeg i innspurten av The Dinner (lydbok) av H. Koch. Så over til A Game-- igjen.

På Goodreads er det en lengre debatt ang lese/se først. De fleste vil lese først. Men noen mente de hadde best utbytte av å se først: http://www.goodreads.com/topic/show/1541228-read-the-novels-or-watch-the-hbo-show-first

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her går det i Menneskebarnet (engelsk: The girl with all the gifts) av M R Carey. Spennende og interessant zombie-roman, som får deg (meg ihvertfall) til å tenke gjennom en del spørsmål. Hvem identifiserer vi oss med? Hvem er "vår flokk" og hvordan setter vi grensen mellom oss og andre?

Fortsetter og så på Døren av Magda Szabo - virkelig en klassiker. Også har jeg liggende Yarden av Kristian Lundberg, som jeg har fått anbefalt av en bok-feinschmekker. Skal være ganske mørk, om et stort sosialt fall. Spent!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du kan jo alltids starte på en ny Stephen King bok når du kommer inn i en lesetørke:) Hvordan likte du Misery, forresten?

Natt til torsdag ble jeg ferdig med Blodspor i Klondike av Johan B. Mjønes. Samme natt begynte jeg på Brevene dine legger jeg under madrassen (en brevveksling 1971 - 2002) av Astrid Lindgren & Sara Schwardt. Og jeg har også begynt så smått på thrilleren: Lukk øynene av Josh Malerman. Når jeg blir ferdig med en av disse bøkene skal jeg begynne på Needful things av Stephen King. En god stund siden jeg leste noe av ham og følte det var på tide. Har lest masse av ham tidligere, men av og til må man ta pause fra sine favoritter også. Men det skal bli godt å lese noe av ham igjen selv om den boka er en murstein. Tror den er på 900 sider eller noe. Men har lest IT av ham som var på litt over tusen sider på engelsk for noen år siden, men det gikk da bra det også:) Det ingen andre forfattere har evne til som Stephen King har er at hver gang jeg leser i en Stephen King bok så føles det ut som om Stephen King sitter i samme rom som meg og forteller meg historien. Det er som om jeg hører stemmen hans. Det er god formidlerevne som få forfattere har:/

Blir selvsagt ikke ferdig med alle bøkene i helga, men har som mål å bli ferdig med Lukk øynene og Astrid Lindgrenboka før helga er omme.

Film jeg skal se i helga er Demonic. En blu-ray film som jeg bestilte meg på platekompaniet (nekter å ha netflix og andre digitale opplegg. Synd at alt skal være så digitalt:/ Blir nok så jeg bestiller meg litt filmer for tiden, for det er ikke så mye å se på tv nå når det er sommer. Da er det rene agurktiden. Men noen filmer er kjekt å ha, og da gjerne skrekkfilmer. For det første samler jeg på dem og det er en sjanger jeg aldri går lei av selv om ikke alt i den sjangeren er bra heller. Men heller skrekk/grøssere enn romantiske komedier. Romantiske komedier tåler jeg rett og slett ikke...

Nok pjatt fra min side. Sitter jo her og er deprimert som vanlig. Lei av at det ordner seg for alle andre her i livet mens jeg sitter fast i både meg selv og livet. En evig forbannelse det der. Jaja ...

God helg:)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Misery er den første boka jeg har fullført på over en måned så det sier sitt :-) Jeg så for meg at den var tregere enn den var, men Stephen King leverer han. Spennende, passe galt og urealistisk, samtidig som det er helt troverdig.

It sitter på vent her, men jeg tror ikke jeg skal begynne med en bok på 1000 sider midt i en lesetørke. Får se om jeg finner en ungdomsbok når den kognitive svikten er over. Det pleier å hjelpe.

Romantikk er nok ikke min greie, og humoren min er såpass sær at komedier sjelden fungerer. Det sier seg selv at romantiske komedier ikke er min greie heller, unntaket er rundt juletider. Da titter fjortisen i meg fram og har et stort ønske om å se julefilmer :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Beklager for sent svar. Sitter i min sure boble for tiden. Lei av å lese om andres lykke på nettet og alle virker så tilfreds, mens jeg selv ikke vet hva jeg skal gjøre med dette såkalte livet, og hva som må til for at jeg skal holde ut. Kjedelig å være sykmeldt, arbeidsledig og venneløs, men sånn har det blitt.

Det er det som er så genialt med Stephen King. Uansett hva han skriver og uansett hvor hinsides det er iblant, så virker det likevel troverdig. Jeg skjønner bare ikke hvor han tar fantasien fra:)

Foreslår gjerne Pet Sematary. Det er min favoritt av ham.

Jeg styrer unna romantiske komedier også ved juletider. Jeg orker ikke engang å se Love actually, haha, så holder meg til skrekkfilmer:) Håper du kommer deg ut av lesetørka. Vet hvordan det er. Selv blir jeg apatisk av det for jeg har ikke så mange andre hobbyer for tiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå må du huske på at det som legges ut på Internett stort sett er ett glansbilde. Det er nok ikke alle som er så lykkelige og fornøyde som de framstår. Du har selvfølgelig større utfordringer enn de fleste, men det er viktig å huske på.

Stephen King har jo produsert mer enn de fleste forfattere så det er ganske utrolig at han fortsatt holder koken. Skal se om jeg får lastet ned Pet sematary etterhvert og :-) Nå må jeg holde meg til de jeg allerede har siden det ikke går så fort i svinga.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, jeg er ikke dum og naiv som tror at alt på sosiale medier er bare fryd og gammen. Og jeg tenker ikke bare på fb, at det er bare folk der som er lykkelige. Men folk rundt meg ellers også som jeg ser daglig, mine nærmeste. De har alt i livet på plass.De har jobb, familie osv ... de har gjort alt riktig. De har noe å være stolte av og utrettet det ene og det andre i livet. Så det er ikke bare de på fb jeg tenker på, men de rundt meg også. Det er kjipt å være den i familien som "aldri" får til noe, uansett hvor støttende mine nærmeste er så ser jeg på meg selv som en fiasko. Jeg har ikke noe å være stolt av og det er en ekkel følelse.

Ja, tror Stephen King produserer minst to bøker i året. Det var derfor han måtte finne på et annet forfatternavn tidlig i perioden fordi han var så aktiv i skrivingen. Hadde jeg hatt skrivetalentet hans hadde jeg nok aldri kjedet meg:)

Håper du får tid til Pet Sematary en gang. Den er spesiell og jeg liker atmosfæren i boka så godt. Og ja, skjønner det kan bli mye bøker på en gang av og til. Har det samme problemet selv. Går ikke tom for lesestoff med det første. Men skulle ønske jeg hadde andre ting i livet enn bare bøker, men, men, er bare lei av å være "tålmodig" og at ting ordner seg for "alle" andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fiasko? Du klarer å overleve i en utrolig vanskelig situasjon, det er ganske sterkt bare det. Du har lov til å være lei deg, frustrert og sliten av din situasjon, det tror jeg de fleste hadde vært. Det er vanskelig å være dårlig, det er vanskelig å være syk. Synes du har mye å være stolt av jeg, du holder ut når det er som vanskeligst. Jobben din er å bli frisk eller å lære å leve med begrensningene dine, det er søren meg en viktig og krevende jobb. Jobben din er i tillegg dårlig betalt, du får aldri fri og du kan ikke si den opp.

Vi er jo i en ganske lik situasjon og jeg tviler på at du ville kalt meg en fiasko..

(Sorry, ble litt engasjert her:-))

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Skjønner det, men misunner andre som får referanser, jobb og alt det der, mens jeg blir sittende hjemme. Av og til skjønner jeg ikke hvorfor jeg gidder å stå opp for hver dag er akkurat den samme. Og kontakten jeg har er stort sett foreldrene mine. Ikke noe galt i det og setter pris på støtten jeg får, men vil jo ikke være avhengig av hjelpen deres som kjøring, støtte når jeg skal handle osv, (pga hyppige svimmelhetsanfall), men er bare så lei av å føle meg hjelpesløs. Og at ting går så tregt. En time er flere dager for meg. Skjønner at du og jeg er i nesten samme situasjon. Forskjellige symptomer, men nesten samme situasjon.

Hadde ikke kalt deg fiasko for du er jo en overlever du også som må holde ut med dine utfordringer og det skjønner jeg at det ikke er gøy. Jeg savner bare å være stolt av noe eller finne noe som gjør meg glad. Husker ikke en gang sist jeg smilte. Lei av å være msiunnelig på andre. Kunne godt ha vært hvem som helst istedet for å være i denne situasjonen. Skulle ønske jeg var død av og til slik at jeg fikk slippe å være meg. For orker ikke tanken på at dette skal være så langvarig og det er tredje året jeg er pasient. Å være pasient er kjedelig.

Jaja, ikke meningen å høre/virke sur, men lei av å ha dårlige perioder. Det har det vært for mange av.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du har all rett til å føle det som du gjør, det er vanskelig når verden går videre mens du blir sittende på sidelinjen. Man kan føle seg oversett, urettferdig behandlet, verdiløs. Og alt det er greit å føle på, men det er ikke nødvendigvis sant. Mitt poeng er at du hadde aldri sagt det til en annen, f.eks. meg, så hvorfor er det sant når det gjelder deg.

Du har jo nevnt at du holdt på med maling når du var frisk. Kan du ikke tilpasse det så du kan begynne igjen? Sitte på en stol og male? Noe som du kan finne stolthet i? Eller glede?
Når man har så store begrensninger så må man finne stolthet i de små tingene. Jeg vet det høres ut som en klisje og at det er lettere sagt enn gjort.

Uansett, du kan sende meg en PM om du trenger å lufte ut utenom helgetråden også :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er bare lei av å være "sviktet" av alle. Det er jo bare foreldrene mine og broren min med hans familie som jeg har kontakt med. Venner jeg hadde før har forduftet og folk jeg jobbet for i perioden 2011 - 2013, og som jeg trodde vi var litt venner, har også gitt meg opp og sviktet meg. Det er det som er bittert med alt. At alle bare forlater meg. Ble jo mobbet fra jeg gikk på barnehagen og til jeg ble ferdig med videregående, så jeg er jo vant til å bli sviktet av folk. Men enda verre å bli sviktet av folk i senere årene som man hadde jevnlig og god kontakt med. Jaja ...

Er ikke helt i energimodus til å male noe ennå, spesielt ikke landsskapsmalerier som før i tiden. For har man ikke inspirasjon eller energi til det blir det bare rot, det har jeg prøvd:) Men har en fargeleggingsbok for voksne som jeg fargelegger i litt iblant. Det er jo ikke all verdens. Men litt avveksling fra all lesingen, og så bestiller jeg litt filmer/tv-serier som jeg ser på blu-ray spilleren. Foretrekker gammeldagse måten istedet for å skaffe meg Netflix og lignende. Men alt føles så monotont og kjedelig. Det er det som er kjipt med det hele.

Det er bare å sende meg PM du også underveis. Jeg lover å ikke mase på deg:) Men du er vel den jeg har best conncetion med her inne:) Og har omtrent de samme utfordringene her i livet. Så vi får bare holde ut så godt vi kan og holde kontakt:)

Jeg logger av for i natt. Men takk for praten, men vi snakkes vel igjen:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har dessverre lett for å bli sånn når man er syk, de fleste er ikke så flinke til å takle syke mennesker. Med din historie så skjønner jeg også at det blir ekstra sårt. Hvis du er på Facebook så er det mange grupper for forskjellige sykdommer og plager, kanskje du kan finne noen likesinnede der og?

Det er vanskelig å finne noe man kan gjøre som ikke tar altfor mye energi når man må tilrettelegge det meste. Det problemet kjenner jeg til. Heldigvis så er jeg en tv-slave som ser på bortimot alt :-) Fint at du får brukt evnene dine på fargelegging, selv om det ikke blir det samme som å male selv. Netflix og den greia har ikke fått dreisen på heller. Her går det i det som går på tv stort sett. Er litt teknologisk tilbestående :-)

Er ikke veldig redd for at det blir mas og tar det lang tid før jeg svarer så vet du det er fordi formen er dårlig. Ting tar ofte litt tid her i gården :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tror jeg lar være å søke på sykdomsgrupper på fb, men takk for tipset likevel. Er redd det blir litt vel mye sykdom og når man er syk selv så er det jo helst ikke sykdomsnakk man vil høre, eller snakke om. Sånn er det med meg:) Men det er jo bittert at noen forlater en fordi man er syk og ikke kan være med på ting foreløpig og andre er mindre tålmodige. Men noen savner jeg, men det er ikke noe man kan gjøre noe med. Folk kommer og går. Det er en del av livet, men det er ekstra bittert med den tidligere mobbingen at jeg har ikke lett for å stole på folk. Så det er ikke bare , bare for meg å være sosial heller. Jaja ...

Fargeleggingsboka er ok den, men ikke helt det samme. Det er motiver som jeg kunne ha tegnet selv, men i og med at jeg ikke er i form til å skape noe selv får jeg bare fargelegge andres verk først.

Jeg holder meg unna Netflix og lignende for det er synd at det er så mye digitalt. Det er ingenting som er personlig lenger. Jeg liker å se personlige samlinger istedet for at alt skal bli styrt digitalt. Det mister mye særpreg, men så er jeg utrolig gammeldags:) Kan ikke noe for det, men, men ...

Nok pjatt fra min side. På tide å logge av kjenner jeg. Har ikke sittet så mye ved pc'n i dag, men tåler ikke så lenge av gangen. Er ikke den jeg en gang var, haha. Og det er bare å ta den tiden du trenger for å svare meg når du hører fra meg igjen. Jeg forstår tilstanden. Vi er i litt slow-motion for tiden. Det er noe vi ikke kan for. Men takk for praten så lenge og takk for at du/dere holder ut med meg:)

Ha en fin uke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er ikke noe å takke for, vi må hjelpe hverandre. Noen ganger hjelper det å få ut litt frustrasjon :-)

Takk! Håper uka di også blir litt bedre :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk. Det samme. Vi får støtte hverandre så godt vi kan:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her går det fortsatt i mursteinen "Shantaram"..! Har holdt boka i den ene hånda når eg har lest, så nå er bicepsen dobbel så stor på den eine armen, så kommende veke må eg bytte... Lesing og trening i ett med denne boka!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Den kan man få litt muskler av hva, men vel verdt det synes jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kos deg. Leste den boka for noen år siden og digget den, og det er ikke mange bøker jeg digger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, så langt så er boka ein fryd å lese! Etter å ha lest eit par krimbøker på rad, så var det veldig godt med ei underholdende og til tider morsom bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er bra. Jeg syns boka var rett og slett fascinerende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kiellands Garman & Worse, og that`s it ;-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er godt i gang med Landstrykere av Knut Hamsun og etter et bibliotekbesøk i dag så ligger Sjakknovelle av Stefan Zweig klar på nattbordet.
Lånte også to diktbøker som vil bli lest og bladd i denne helga.

Jeg holder også på med et annet spennende leseprosjekt. Byen jeg bor i kom med på Unesco sin verdensarvliste denne uka så jeg leser meg opp på historien til Rjukan og Sam Eyde.

Ønsker alle en fin helg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg skal fortsette på boken "Fra de frimodiges leir av Astrid Lorenz". En biografi om Ragna Nielsen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Lesetørke har vi nok alle innimellom. Jeg har fått "ånden" over meg å har kommet skikkelig igang med Sin egen herre av Laxness. Den er lang og regner med jeg har lesestoff lenge der. I løpet av uka har jeg lest ferdig Myttings Svøm med den som drukner og det var en positiv overraskelse. Veldig bra.
God helg til alle,med eller uten lesetørke.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Når jeg sjelden deltar i denne tråden, er det fordi hverdag og helg stort sett går i hverandre - i hvert fall når det gjelder lesing. Men jeg leser den ofte og finner gode tips.

Litt artig, moira - jeg begynner også på "Sin egen herre" denne helgen! Fikk ikke deltatt i lesesirkelen, men ser at den høster mange lovord. Hører gjerne hva du synes etter hvert.

Har prøvd å få tak "Svøm med dem som drukner". Sjelden man hører så mange sterke og motstridende meninger om en og samme bok. Synes det begynner å bli vanskelig å gå løs på den med et åpent sinn, uten å være forutinntatt på den ene eller andre måten...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja du har rett,jeg har like god anledning til å lese hele uka,men begynner gjerne på noe nytt ved helgetider. Laxness bok fikk jeg ide til her på bokelskerne,passer bra da jeg har lest en del annet av samme forfatter. Men denne tror jeg er best så langt. Mytting var det bare tilfeldig at jeg kjøpte, 50 kr.på ryddesalg på den lokale bokhandelen i Molde.Men ble gledelig overrasket.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Alle leser ikke hele tiden, det bare virker sånn. Jeg elsker Tour de France og har fulgt med i mange år. Når det er ferdig på ettermiddagen, har jeg ikke noe overskudd til å lese, av flere grunner. Lysten og overskuddet kommer tilbake, fortere, hvis vi godtar ståa og ikke stresser for mye med det. Så enkelt, men akk så vanskelig.

God helg til alle!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Det du sier her, gretemor er uhyre viktig, og det har en beroligende virkning på sikkert flere enn meg. Av og til lurer jeg på om det være medlem her, forplikter i den grad at det kan bli et press. Sammen med synet av uleste bøker i hyllene, særlig de jeg har fått i gave, og som giver snart vil spør"likte du den?" , også stiller krav. Krav en ikke kan innfri, selv om en gjerne vil. Og der er da annen "underholdning" både i helger og ellers. For eksempel "Tour de France" som du nevner. Og jeg føler det samme, dersom en kan slå seg til ro med dette, kommer leselysten bare i stigende grad for egen del. " Så enkelt, men akk så vanskelig" er genialt sagt og dekkende for situasjonen. For meg er det godt å høre at andre kan ha det likt meg hva dette angår.
Jeg måtte la dine ord få synke litt før jeg så hvor riktig det er, og hvor viktig det er hva du her sier. Derfor en noe sen respons. Takk skal du ha!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kloke ord fra deg, gretemor! Jeg vil, jeg vil, men får ikke til :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal ihvertfall lese på 2 bøker i helga, Storsmuglerne på Frøya - en illegal historie om brennevin, oppfinnsomhet og overlevelse og Bergenske kvinner - fra Sanka Sunniva til Karine korgekone, og kanskje Billy 1967-1968 volum 9. Har ryddet i stua pga installasjon av nye brannalarmer her i blokka, og fått mere plass til bøker og fått ryddet i dem også, og fått gravd frem Billy bøkene.
Har bestillt 2 Marvel Encyclopedias jeg manglet i et sett på 6, og den siste Wexford boka, så jeg har lagt klar til lesing den siste Dorothy Simpson, de 3 siste Catherine Aird, og når den siste Wexford kommer har jeg de 6 siste Ruth Rendell.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg skal tilbringe min helg på Hogwarts! Jeg driver og leser Harry Potter-serien om igjen og storkoser meg. Er kommet til bok 3 så langt, men det blir fort flere i løpet av helgen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Absolutt ikke det verste stedet å tilbringe helgen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den vurderer jeg å lese for første gang snart, er veldig spent på om jeg blir bitt av basillen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme her!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg og skal lese den serien (på engelsk, liker ikke oversatte navn), har lest første boka og har resten av serien, men begynte og se filmene (har sett 4 men har alle på dvd) og lese fanfiction isteden. Har bok nr 2 liggende lett tigjengelig og skal få startet på serien før året er uten. Har også ment å lese Hobbiten i år.

Jeg ble ferdig med begge de bøkene jeg skulle lese denne helgen, 'Storsmuglerne på Frøya' og 'Bergenske kvinner'; og velger mellom Sällsamheter i Jämtland eller Götarnas riken - Upptäcktsfärder till Sveriges enande som neste bok siden jeg gjerne vil lese ut en til av de bøkene jeg låner i Strömstad før neste månedlige storhandel når trygda kommer (den 17ende). Billy blir innimellom når jeg er lei av bøker.

Når jeg leste om Bergens kvinner fant jeg ut at jeg hadde en av bøkene om Amalie Skram i byttehylla mi, så den ble oppgradert til 'skal lese' siden den var en bok jeg hadde fra butikken som jeg hadde hjemme etter å ha vist den til en dame som en mulig interessant bok å kjøpe. Side hun ikke var interessert og den egentlig ikke passet inn i butikkens utvalg, beholdt jeg den hjemme. Må begrense meg med hvor mange nye bøker jeg finner i litteraturlister som jeg vil lese, så denne gang har jeg begrenset meg til 6 nye bøker, 3 om Bergens historie, en om bergensere og 2 novellesamlinger av Elisabeth Welhaven. Skal nå sjekke på hvilke(t) bibliotek de er å få fatt i.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fant den om bergensere på Halden bib, 4 bind om Bergen bys hstorie på Moss bib, bind 1 og 2 også på Sarpsborg bib og den ene samlingen av Elisabeth Welhaven på Fredrikstad bib.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete Rambølbrek