Har sendt melding til Andre, må bare si tusen, tusen takk til dere som er pålogget og har lest denne meldingen, man kommer utrolig langt med å hjelpe andre!! Men det ble kanskje vanskelig å svare på et enkelt spørsmål! Har sagt det før, og sier det igjen,; Tror ikke det er noen andre steder hvor janteloven regjerer slik som her på bokelskere!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 17 svar.

Janteloven, her inne.? Hvordan får man til det.?
Mulig jeg ikke har dine antenner for sånt.?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi har to øyner som vi kan se med............ihvertfall har heldige jeg det! Fungerer som utrolig gode antenner også;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke hvor godt kjent du er med dette nettstedet, men jeg håper at du ikke har tenkt å gjøre det til en vane å belemre oss med slike tråder hver gang du får dataproblemer eller verden går deg i mot på andre måter. Dette er et forum for diskusjoner om bøker og litteratur - ikke et 24/7 IT-supportforum. Og hva i all verden har janteloven å gjøre med at du ikke får den responsen du ønsker deg? Jeg anbefaler deg å lese "En flyktning krysser sitt spor" av Aksel Sandemose - så har du noe mer konstruktiv å bedrive tiden med mens du venter på at nettproblemene løser seg.

Godt sagt! (9) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Tusen takk, vi er like gode meg og deg med å dele ut konstruktive svar! Nå venter jeg bare på at resten strør rundt seg med støttestjerner som dere er veldig flinke med her inne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva i all verden? jeg har ikke registrert at du har vært aktiv her inne før - kanskje du har det, uten at jeg har fått det med deg - men om dette er oppstarten din, så må jeg si at du ikke akkurat starter med en sjarmoffensiv...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun har vært aktiv i senere tid som Mariann Rygh Kvinlaug og deretter mrk. Nå altså sommerogsol...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Å. Da bommet jeg jo grundig når jeg trodde at det var en ny profil som gikk i spinn her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja,ja sann, så var det var gamle mariann som gikk i spinn, og dessverre av og til kommer til å spinne igjen. Synes du selv at den kommentaren var nødvendig ? Følte du deg bedre av den grunn ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syntes at du fortjente en stjerne for opplysningen;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, og det er ingen hemmelighet, men har en veldig god grunn for at jeg skiftet nick, og det er ikke heller hemmelig, delte det med gretemor i en annen tråd, den som leter den finner!
Mvh Mariann Rygh Kvinlaug, 4485 Feda

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gå nå du og kos deg med "en flykning krysser sitt spor", så skal jeg lese min!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Klokka er 10 på kvelden, det er ikke sikkert det er så mange som har sett ditt rop om hjelp. Det er heller ikke sikkert at de som har sett det mente at det var så prekært at de følte behov for å svare på det rett før leggetid. Jeg ser heller ikke hvordan det har noe med janteloven å gjøre. Det kan du gjerne utdype om du ønsker det.

For min del synes jeg bokelskerene er utrolig snille og hjelpsomme når det gjelder, men man må nok regne med at folk tar ting i sitt tempo. Dette innlegget synes jeg rett og slett var ufint.

For å svare på ditt opprinnelige problem, jeg har ingen problemer med å komme inn på min profil og heller ikke din.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Innlegget var på ingen måte ufin, og jeg tror nok at de folkene som den var rettet mot kanskje tok et hint! Og det var meningen min! Det er nok ikke bare meg som merker hvor stor forskjellsbehandling det er her inne, og ja Vibeke er helt enig der at de fleste her inne er hyggelige folk, men jeg tror nok at det er mange som ikke føler seg sett.
Janteloven er veldig tydelig, det er veldig viktig å støtte folk som enten har lang fartstid her inne eller som kan støtte seg på en eller annen form for litterær utdannelse.
Ser stadig nye bokelskere som legger ut enten sitater eller bokanmeldelser, veldig gode sett med mine øyner, og da tenker jeg, koster det mye å "trykke på godt sagt". Vi har jo ikke begrenset med stjerner vi kan dele ut ? Vet også at det er mange som ikke tør å poste noe fordi de ikke tror at det er godt nok.
Jeg har alltid vært en person som støtter de som ingen andre ser, og det er kanskje derfor at jeg har fått noen henvendelser. Så dette her skriver jeg ikke for min del, jeg er 53 år, og bryr meg overhodet ikke om noen hoverer over meg, men takler det ikke når det går utover andre, spesielt ikke unge som i dette tilfelle. Kanskje alle dere med lang fartstid kan tenke tilbake til den første tiden dere var inne her, og kanskje spesielt tenke over at det er barn her inne, det er utrolig viktig å ikke glemme!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Der får vi bare være uenige.

Nå har jeg vært en stund på bokelskere selv, men jeg har aldri sett noe tegn til at det skal være noe "mafia" her inne. Som i resten av livet så er det kanskje noen som har funnet sine likesinnede og holder seg til de, det må være lov. På arbeidsplassen er det ofte noen som drar på jobb, gjør jobben sin og drar hjem fra jobb, mens andre også liker å prate i kantina, ved kaffeautomaten og ved andre anledninger. Begge deler må være greit og det må være opptil enhver å avgjøre hvordan man ønsker å sosialisere.

Det er mange som ikke leser alle sitater, anmeldelser og tråder som blir lagt ut her, men kun går inn på tråder som de ved første blikk er interessert i. Når det kommer til stjerner så sier du det selv, "sett med dine øyne". Vi har alle forskjellige krav og noe jeg synes er bra er ikke nødvendigvis det samme som du liker. Noen liker å dele ut stjerner på det meste, andre gir stjerner om de er enige eller de liker argumentet, mens andre igjen (som meg) har en tendens til å glemme hele stjerna. Når du nevner at vi ikke har begrenset med stjerner så tenker jeg med en gang på "en bjørnetjeneste". Hjelper det egentlig noen å dele ut haugevis av stjerner om man ikke synes noe er godt sagt eller om man ikke er enig i utsagnet. Hva er poenget med det? At de skal føle seg bedre? Om man er avhengig av stjerner eller likes for å føle seg bra eller verdifull så mener jeg man har større utfordringer enn en ekstra stjerne kan kurere.

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Presiserer nok en gang, jeg snakker om unge bokelskere! Synes forøvrig at det burde hatt vært en aldersgrense her, en egen ungdomsavdeling. Og jeg regner med at du har facebook siden du nevner likes, og da har du antakelig hørt om debattene som har rast angående det. Tenk deg en person som ikke føler seg sett på facebook, prøver seg her inne, og det samme skjer, tror du da den personen føler seg verdsatt. Jeg har studert sosialpedagogikk og vet nøyaktig hvor lite det skal til for at en ung sart sjel føler seg verdiløs. Vet ikke om du har fått med deg at tallene for selvmord blant unge mennesker har steget enormt etter vi begynte med sosiale medier. SÅ, ja Vibeke en liten stjerne kan bety veldig mye, tror nesten den kan kurere noen vondter også!
Vil samtidig si at dette er mine meninger, jeg liker å kalle en spade for en spade, allikevel så er det ikke ment som et personangrep på deg. Du mener det du gjør, og det aksepterer jeg fullt ut, og du har dine fulle rett til å skjelle meg ut hvis du føler at jeg trår deg på foten, det forstår jeg. Jeg vet at det er mange som ikke er vant til slike som meg, som sier akkurat det jeg mener når jeg synes at ting er urettferdig, det er typisk unorsk å gjøre det. Man skal ikke smelle med dørene er jo flesteparten av nordmenn opplært til. Jeg har nok mitt sydlandske temperament i fra min mor, liker å få det ut, og så er jeg ferdig med det, døra kan smelles igjen for godt. Jeg trenger ikke å ha den på gløtt, kikke ut av og til, for så og kanskje lukke den for en liten stund. Når min dør er lukket så forblir den det. <<<<<<<<<<<<<<
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<nei, nå er det så seint at døren må lukkes og lyset slukkes, ha en riktig god natt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda, jeg har Facebook-konto. Opprettet for første gang for ca. 1uke siden faktisk :-) Jeg har også flere ganger sagt at jeg er så glad for at jeg ikke ble født 5 år senere enn jeg ble, nettopp fordi de har så mye å forholde seg til som vi ikke hadde.

Selvfølgelig er jeg klar over at unge er sårbare, men jeg tror ikke det er avgjørende om en vilt fremmed ikke gir stjerne eller likes. Det som er leit er de kjente og bekjente eller angrep og negative kommentarer. Aldersgrense kunne det absolutt vært, men jeg mistenker at det kan være vanskelig å få til praktisk. Jeg tror også at bokelskere er en ganske uskyldig side i forhold til resten av nettet, det er sjelden jeg ser noe jeg oppfatter som angrep her inne. Også de få unge vi har hatt her synes jeg har blitt behandlet med respekt og godhet.
Jeg mener ikke å være hard eller usympatisk, men jeg kan ikke ta ansvar for alle som bruker nettet eller bokelskere.no. Jeg kan ta ansvar for meg selv og hvordan jeg opptrer og det må jeg si meg fornøyd med. Forhåpentligvis har foreldrene mine oppdratt meg godt nok og med vanlig folkeskikk.

Når det kommer til å være rett fram så tror jeg du har fått med deg at jeg ikke er helt ulik deg, riktignok uten sydlandsk blod, men ærlighet setter jeg pris på. Du kjenner sikkert til ordtaket "Av barn og fulle folk får man høre sannheten"? Vel, her i familien var det ordtaket litt annerledes: "Av barn, fulle folk og Vibeke får man høre sannheten".
Forskjellige meninger er også noe jeg synes er spennende og det skal nok mer til før jeg føler meg tråkket på :-)

Ha en god natt, eller god dag, avhengig av når du leser dette.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

TheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundTor-Arne JensenBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergNtotheaSynnøve H Hoel