Noen av dere som har problemer med å komme inn på profilen? Jeg får bare fram det diktet som til stadighet dukker opp! Fungerte greit for en times tid siden!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 73 svar.

Jeg er ikke blind, og kan ikke forstå Gretemor at du enda engang setter i gang en heksejakttråd.Jeg har i mine innlegg tatt dere alle under en kam, har aldri gått personlig til angrep på noen av dere, jeg har snakket til samtlige, med et unntak, og det er når du gretemor, også Ava prøver å fryse meg ut på den feigeste måten jeg noen gang har opplevd. Dere sier at jeg har flere profiler, ja t.o.m du Cindy, var inne på det," la hun få lov til det". Nei, nei, det er ikke lov og jeg har kun en profil hvor jeg fra dag en i motsetning til mange av dere andre her inne gikk ut med mitt fulle navn. Jeg ser hva du skriver Cindy, og takker for at du på en måte forsvarer meg, men jeg vil forklare dere litt mer om meg selv!!!
Jeg har selv studert sosialpedagogikk forresten Cindy, litt mer en bare sosiologi. Og kan bekrefte at jeg ikke er en person som vanligvis har det vondt, nå har jeg det, skikkelig langt nede i kjelleren, jeg har ikke klart å sove eller spise noe siden tirsdag,
Ellers i livet mitt har jeg det helt fantastisk, jeg takker min Gud hver dag for at jeg får lov til å ha det så godt. Jeg har ryggen min, men det er i perioder, og i de periodene får jeg så utrolig støtte i fra alle mine venner og familie. Jeg får feks garn og oppskrifter til nytt strikketøy, jeg får bøker, filmer, hjelp i huset, og middag av min fantastisk gode venninne som er gourmetkokk!
Jeg har den fantastiske mannen min, vært gift i snart 33 år, fem friske barn, som studerer , kun han eldste som ikke "bor" hjemme, han har sitt eget hus, firma (kjører trailer) i friperiodene når han ikke er "offshore" på sin vanlige jobb. Alle fem barna er hjemmekjære og vi har alle en kjempegod kontakt. Jeg har det utrolig godt økonomisk, såpass at jeg er så heldig og får lov til å dele med andre. Har tatt med noen av mine venninner på tur til Amsterdam, og jeg selv er som regel på utenlandsturer flere ganger i året hvis helsa holder da. Vi har vårt hjem på Feda, men også et småbruk lenger mot Kvinesdal, her har meg og min mann vært nå siden søndag, han holder på å bygge ny løe og garasje, må ha stallplasser til hestene av vår yngste datter, et år til hun begynner å studere og da må meg og min mann være hestepassere,
Ellers så har jeg min skjønne hund Maykita, meg og henne er mye turer i skog og mark, som regel sammen med venninner av meg som også har hunder.
Jeg elsker å gjøre noe for andre, er med i et diakoniutvalg, og har ellers noen personer som jeg besøker og gleder. Jeg har alltid hatt et åpent hjem, alle mine nieser og nevøer, sier jeg er yndlingstanten deres,,nå er det flere av dem som har fått egne små skjønne barn((er ikke bestemor selv ennå) de kommer ofte på besøk, for de vet at Mariann elsker barn og at de får god pleie hos meg.
I slutten av denne måneden skal meg og mine to døtre i bryllup til en av mine "døtre", datteren til min søster, i Spania, og meg og min kjære skal på vår vanlige sydentur senere i sommer, hvor vet vi ikke enda. Så som dere ser Mariann har det utrolig kjempegodt, jeg blir helt ydmyk når jeg skriver dette. Det er overhodet ikke ment som et skryteinnlegg, men bare slik at dere forstår at vanligvis har jeg det slettes ikke vondt, og jeg er en person som aldri pleier å gjøre andre vondt heller, jeg pleier å si at livet er for kort til å ikke gjøre det beste ut av det, og være snille mot hverandre.
I dag har jeg bedt Andre om å reagere, jeg har omtrent "truet" han til å sjekke profilene til min mann og døtre, han har fått telefonnummeret. Og etter den siste beskyldningen til Gretemor har jeg rett og slett dessverre sett meg nødt til å kontakte en politiadvokat, du hadde så mange sjanser Gretemor, til å trekke tilbake den andre, allikevel velger du å gå ut med en ny en. Vi får se hva resultatet blir, de skulle se igjennom denne nettsiden. Men i såfall går jeg videre med det til en annen advokat. Hvis dere ser i innleggene mine de senere dagene så er det kun det jeg har bedt om forståelse for, jeg bryr meg ingenting om dere synes at bøkene jeg leser er dårlige, eller om jeg skriver helt forferdelig, men når jeg fikk en slik alvorlig beskyldning, som dere fortsatt ikke forstår hvor alvorlig den er, slengt i trynet, da gikk jeg rett i kjelleren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig bra skrevet mamma! Jeg forstår at du føler deg tråkket på men ærlig talt så har jeg aldri sett ei så stor oppsamling med svake og rett og slett dumme mennesker. Liker ikke å bruke ordet dum fordi det ofte blir brukt som ett skjellsord imot en folkegruppe som ikke kan noe for det men her inne leser jeg så mange tullete innlegg at jeg blir helt matt og jeg føler faktisk for å bruke ordet dum som beskrivelse. Du skal ikke skamme deg for å ha ett fantastisk liv slik mange av de her inne sikkert skulle ønske at du gjør! Mennesker med lav selvtillit (og innsikt) har det med å tråkke på andre for å føle seg bedre selv, også hiver sauene seg på og det er de jeg beskriver med ordet dum. Ufattelig mange av dem her inne. Ikke bry deg, skulle gjerne gitt deg ei stjerne men kan jo ikke det med min falske profil ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg slettet alle meldingene hvor mine familiemedlemmer var så dumme å gi meg stjerner. Så nå er det en ny regel her inne vel, familiemedlemmer, eller andre man kjenner får ikke lov til å si at de liker innlegget ditt, altså de får ikke lov til å gi noen stjerner. Jeg har gitt beskjed til min mann og to døtre, og regner med at dere andre er så ærlige å gjør det samme!
Siden jeg regner med at ingen av dere har tenk å be meg om noen unnskyldning, vil jeg skrive en liste med navn som jeg overhodet aldri vil ha noe med å gjøre for all fremtid. Dere kommer ikke til å bli kvitt meg om dere forsøker aldri så mye, jeg blir, det er det eneste nettstedet jeg har. Og, nei, dette jeg skriver nå , er ikke for å få noen sympati, men kun en forklaring hvorfor jeg blir! I 2008 hadde jeg en arbeidsulykke, skadet ryggen, har operert ca 9 ganger, jeg har godkjent yrkesskade, og er pga skaden ufør. Bøker har jeg alltid vært glad i , men alltid savnet et sted der jeg kunne få et system, og skrive litt om de forskjellige bøkene. Og det stedet fant jeg her. P.g.a ryggen kan jeg være sengeliggende flere måneder i året, og da har spesielt dette nettstedet bidratt til at jeg klarer å holde fokus på noe annet, og dagene har da ikke blitt så lange. Derfor blir jeg her, jeg trenger dessverre bokelskere, men ikke alle selvfølgelig.
Når denne listen er laget så anser jeg meg ferdig med denne diskusjonen, jeg vil bare til slutt takke for all støtten fra min familie og dere andre som har valgt å holde seg nøytrale tusen takk. TIl dere som er på listen min , vil jeg si at dere tør, håper dere tar et oppgjør med dere selv og får gudsjelov ikke håpe at dere noen gang gjør dette mot en annen person. Dere er vel kanskje på facebook, men der går det vel ikke an å være anonym, så en kollektiv hetsing der er vel heldigvis ikke aktuell for dere!!

Altså farvel til gretemor, marit håverstad, lillevi, karen ramsvik, eivind vaksvik, ava, rolf, vibeke, tilla, Bjørg L, Annelingua, , krira, Monica C, Berit R, Karin Jensen, Inngunn S, Ava, moira, Per Kristian, Mari,pinus, og selvfølgelig herr Knut Simonsen, har tatt bort noen navn som jeg dessverre beklager stod feil oppført!
Vennligst si ifra hvis jeg har glemt noen, ellers så ser det ut som om at regnestykket ble ca 23 mot en, utrolig så stolte dere må føle dere akkurat nå!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Betyr det at vi som står på denne listen slipper å oppleve flere personangrep og ukvemsord fra din side? Så fint - da tror jeg det må være en av de beste listene som har blitt laget her inne på bokelskere.no. Takk skal du ha!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Bare et lite spørsmål til deg, kan du vise meg mitt personangrep mot deg? Hvis du ikke har trykt på varselknappen da, men da kan vel adim finne den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Neida, jeg har ikke trykt på noen varselknapp - jeg synes det er greit at ufine innlegg blir stående i tråden, slik at den som har skrevet dem blir knyttet til det han/hun har skrevet. Av samme grunn har jeg liten sans for repetitiv posting av ubehageligheter med påfølgende sletting. Det florerer nå med "Slettet av bruker"-innlegg i trådene her, og jeg har sett endel av de innleggene før de ble slettet. De var gjennomgående preget av anklager mot andre bokelskere, klager over at det er så fælt å være med her inne, og gjentagelser om at her inne har posteren tenkt å bli værende.

Til personangrepene - du har ikke gått til personangrep på meg, såvidt jeg har fått med meg, bortsett fra å innbefatte meg i din liste over hetsere som du aldri skulle verdige et ord mer (det innlegget stod over her, men det var vel det noen trykket på varselknappen for). Men jeg har sett dine personangrep på flere andre bokelskere - som jeg har observert gjennom flere år og på den bakgrunn definitivt kan si er fredelige og redelige forumdeltagere med et oppriktig ønske om at bokelskere.no skal være et konstruktivt og åpent nettforum.

Og flere av de det gjelder har skrevet innlegg der de sier at de har opplevd dine utfall som personangrep mot dem - at du kan klare å vri det om til at det er du som blir utsatt for hets, det er ganske enestående.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja, ser vel hva du skriver? Akkurat det som jeg har nevnt både her og til Andrè., på nytt blir jeg beskyldt for usannheter. Jeg håper herved at de utenom Lillevi og Rolf som jeg skal ha gått til personangrep på, kan dere være så snill å stå frem, gjerne referer til tråden jeg har skrevet det i??? Og jeg prater ikke om diskusjonene de siste dagene, jeg mener personlig til angrep på andre.Lillevi og Rolf kan gjerne komme med sine ting men da vil jeg at de er helt ærlige og også forteller hvordan de har oppført seg mot meg, det går kanskje ikke an, ihvertfall ikke rolf, for han har slettet alle sine innlegg. Jeg har fortsatt de private meldingene jeg sendte til dem, og jeg kan jo isåfall legge dem ut!
Du skriver også at disse "slettet av bruker" Innleggene som nå florerer, var gjennomgående, da mener du at alle var preget av anklager mot andre bokelskere, klager over hvor fælt det var her inne og til slutt at jeg har tenkt å bli her inne.Altså alle innlegg var preget over misnøye mot meg!!
For det første , kan du være så snill å diskutere med fullt navn, det er så mye lettere for deg da å tilegne meg ekstra skitt, når du sitter og gjemmer deg bak en maske, som forresten de fleste av dere gjør!!
Jeg så ikke bare endel av innleggene, men samtlige av Cindy sine før hun dessverre valgte å slette profilen, men kanskje hun allikevel leser dette , og på en eller annen måte kan bekrefte dette jeg nå skriver!
Jeg har aldri vært i en diskusjon med Cindy der jeg har angrepet henne, hvis det er noe jeg har lurt på så har jeg spurt henne på en konstruktiv måte, og fått klare svar tilbake. Jeg vet at det kostet veldig mye for Cindy da hun gikk inn på denne tråden for å forsvare meg, det ble jo nok en belastning for henne.
Det jeg derimot så i noen av dem hun slettet, var at hun hadde vært i diskusjoner med mange av dere opp igjennom årene, og lenge før jeg ble medlem. Jeg observerte også i innleggene at hun la ut flere tråder eller kommentarer som ble fullstendig ignorert av dere, mens derimot hadde jeg svart på noen, og det har jeg gjort flere ganger når jeg har observert en form for utfrysning. Så at Cindy takket for seg, var nok ikke min feil tror jeg, hun har så lenge jeg vært medlem vært en tøff jente som har turt å si ifra, hun har irettesatt flere, helt fantastisk tøff!!
Det tror jeg heller ikke ble så godt mottatt her inne, for hun fikk pes hun også!! Jeg beundret virkelig Cindy, og det skrev jeg til henne, mine innlegg ligger nok her fortsatt, men som svar til slettet bruker, gå nå og let du som anklager meg!!!!
Fra nå av svarer jeg ikke en melding til hvis dere ikke kan gi helt nøyaktig og sanne anklager, og da må dere komme med beviser. Du skal være glad for at jeg i det hele tatt tok meg tid til å svare på innlegget ditt, da jeg leste det så følte jeg at de eneste dekkene ordene for ditt innlegg var "hold kjeft"
Jeg kommer heller ikke til å svare de av dere som ikke tør å stå fram med navnet sitt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eller om du hadde forsvunnet annelingua, vi er flere som hadde vært glade for å se deg borte fra denne siden :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Svarteliste ? Hvor da?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er slettet. Vi var navngitt, 24 bokelskere, du også, som nettmobbere og hetsere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er ikke slettet, er kopiert i flere eksemplarer, mer vil jeg ikke uttale meg om

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er ikke slettet

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ta deg en kikk på tv3 akkurat nå, de har allerede klart å lage et program om dere netttroll!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Først vil jeg si at jeg forstår at du synes det ble mye kritikk på en gang, der mener jeg faktisk du har en sak. At du følte deg angrepet og synes det ble voldsomt har jeg full forståelse for. Du skrev et innlegg som opplevdes som provoserende og ganske krast og mange følte seg truffet av det. Jeg påpekte dette da og synes vi hadde en høflig og god tone i diskusjonen så jeg må innrømme at jeg er overrasket av å bli svartelistet av deg. Det har du selvfølgelig rett til, men jeg må innrømme at jeg ikke kommer til å innføre noen spesielle tiltak for å unngå deg. Om jeg føler for å kommentere noe så kommer jeg til å gjøre det, da får du bare overse meg om du ønsker det. Jeg har tidligere også opplevd tonen mellom oss som god, men det er mulig at jeg har tatt feil.

Jeg mener vi hadde en konstruktiv dialog mellom to voksne mennesker og jeg mener bestemt at jeg ikke har vært med på noe felles mobbe-angrep, men jeg beklager om det var slik du oppfattet det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Du sier jo imot deg selv hele tiden,og jeg skjønner jo det! Så jeg stoler rett og slett ikke på deg. Du begynte så fint med at du hadde full forståelse for at jeg følte meg angrepet, jeg hadde jo til og med er sak. Etter det så er du jo redd for å miste dine vanlige tilhengere, og da er det jo enkelt valg å ta om hvem som må ofres. Og Vibeke jeg forstår at du er også en brikke i et spill om du vil eller ei, for hvis du trekker svarteper, så kan du risikere at han blir hengende rundt deg, kan være vanskelig å bli kvitt.
Jeg ser jo nå at du tror at du prøver å få det til å høres ut som om du hjelper meg med å forstå hvor feil jeg tar og at de andre uansett har rett, bruk tiden til dem som virkelig trenger deg, jeg tar bare imot ekte forståelse.
Og du fyrer også under mistanken til gretemor, min mann og datter har jo allerede stått frem og vist at de eksisterer, allikevel så sier du det er lett for adim å finne ut.
Det virker som om hverken du eller noen av dere forstår mitt problem. Hadde formuleringen og noen på en fin måte spurt meg om jeg kjente til dem, da hadde jeg jo selvfølgelig svart. Og når jeg ser hva andre har skrevet, så har det nok florert med private meldinger til hverandre i forveien, jeg er ikke dummere enn jeg skjønner det, for meg blir det så utrolig falskt, det er så typiske jævla feige nordmenn, de må alltid gå til naboen med sladderen i stedet for å konfrontere den det gjelder.
Jeg tilgir aldri slike grove ting som nå er spredt rundt til alle bokelskere om meg, og jeg skulle i grunnen ønsket at noen av dere hadde blitt kalt det samme som jeg av et vilt fremmed menneske, tenker at alle av dere hadde synes at det var ok å bli kalt en løgner og bedrager?? En eller annen kan vel klare å svare på det. Jeg har ihvertfall fått et svar som sier at i følge den Norske lov så er det ikke greit.
Dere andre må jo enten være vant til å bli kalt slike ting eller så er dere så uærlige selv at dere ikke reagerer??. Jeg har ihvertfall aldri blitt kalt for en bedrager og løgner før, og nå har det gått så lang tid, dere kunnet hatt kommet med en unnskyldning, men alle står ved sitt. Håper Adim kommer med de bevisene han trenger i morgen, det virket som om det ikke var godt nok at både min mann og datter la ut både E-posten og mobilnr sine, det var fritt frem for alle å ta kontakt, da hadde dere kunnet dobbelsjekke som jeg presiserte at Jeg kun har en profil. Jeg vil bare si at dere har hatt sjansen til å unnskylde dere både ovenfor min mann og datter, men grep den ikke! Avslutter med min bibelske tolkning ; "jeg tilgir ikke, det får dere overlate til vår Herre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå skjønner jeg ingenting. Hvordan har jeg motsagt meg selv?

Og redd for å miste tilhengere? Såvidt jeg vet så har jeg ingen tilhengere å miste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vibeke jeg har alltid likt deg og har synes at du har hatt gode konstruktive svar, slik som dette. Vi har mange ganger vært uenige, og for meg er det helt greit å være uenige og ta en diskusjon på det. Helt greit så lenge det ikke det blir en diskusjon som går direkte på personene. Vi har aldri gått til angrep på hverandres personlighet før, og disse innleggene på denne tråden var helt ok og ikke sårende for meg, jeg tror t.o.m at jeg gav deg en stjerne eller to. Vibeke grunnen til at du såret meg var at du støttet gretemor i hennes innlegg der hun skrev at jeg har hatt flere profiler, den såret meg fryktelig. Og hvis det var mange av dere som har lurt på hvorfor disse personene gav meg så mange stjerner, kunne dere jo hatt spurt meg!!!
Jeg har det fryktelig vondt nå, og en av grunnene er at jeg virkelig ser tydelig nå hva som lå bak hetsingen. Burde jo hatt skjønt at når jeg i mai måned fikk ca 12-13 dager med beste innlegg ikke kom til å bli godt mottatt, og nå kan absolutt ingen fortelle meg at det ikke eksisterer enn jantelov her inne. Min familie har vel blitt medlemmer i løpet av våren, kan ikke huske hvor mange stjerner jeg hadde da, men kan ihvertfall si at det ikke er takket være dem at jeg har så mange i løpet av den korte tiden her,
Jeg skulle ønske at det gikk an å fordele stjernene mine, så kunne dem som ville bare hatt forsynt seg. For meg er dette nettstedet ikke et spill hvor man går på stjernejakt, men må innrømme at jeg liker godt å bli satt pris på når jeg selv har følt at det jeg har skrevet er bra. Om jeg har fått mange stjerner fra min mann og døtre, helt alvorlig, de betyr jo ingenting, de gjør det jo for vi er familie, og det vet de ! Har nevnt det for dem at de må dele ut litt stjerner, sette seg litt inn i diskusjonene, for min mann har dette med stjerner virket som noe feminine greier, tror aldri det kunne falt han inn å gjort noe sånn til en fremmed. Hun minste datteren min var veldig giret da jeg sa at det var mange unge her inne, og hun hadde store planer. Hun elsker jo dyr og er vegeterianer. Hun leser derfor mye faktabøker både om dyr , miljø og om maten vi spiser. Jeg maser stadig på henne at hun må være litt aktiv, men hun sier slapp av mamma, har gitt deg stjerner i dag. Dette har vi hatt det litt morsomt med, hvis jeg en dag er sur og kjefter litt, så kan hun finne på å svare": mamma då, du he jo fenge ei stjerna a meg i dag" Dessverre så er hun veldig opptatt, begynte allerede sommerjobben til påske( da jobber hun ettermiddager etter skolen og i helgene), og så har hun to hester og lekser. Nå etter denne diskusjonen så tror jeg neppe at hun kommer til å bli aktiv her. Hun er forøvrig på facebook, fotoklubb, dyrvernnettsted og andre forum, men hun sa til meg i dag at hun aldri noen gang har sett maken på en liknende kollektiv hetsing før.
Min eldste datter Marlene, (mally) har jo presentert seg.
Ha det fint Vibeke;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Grunnen til at jeg ga stjerne til Gretemor er så enkel at jeg synes hun hadde et godt poeng. Om det er falske profiler eller familemedlemmer legger ikke jeg meg oppi, men jeg skjønner hvorfor hun stilte spørsmålstegn ved det. Om det bør undersøkes nærmere får være opptil admin på siden. Det skal ikke være vanskelig å finne ut av det.

Dette med janteloven har ingenting med saken å gjøre. De som har reagert har gjort det på grunn av tonen din og fordi du anklager folk for å ha allianser, ikke at du har hatt beste innlegg noen dager (nå snakker jeg utover min fullmakt, men dette er jeg helt overbevist om at stemmer). Beste innlegg sjekker jeg så å si aldri og jeg tror faktisk ikke det er noe så mange er opphengt i, på samme måte som de fleste ikke er så opphengt i disse stjernene heller.
Jeg skulle virkelig ønske at du så at det ikke finnes noen kollektiv allianse eller gruppe her inne som er ute etter å ta deg. Vi er alle enkeltpersoner som reagerer på det som er naturlig for oss, men når det er mange som reagerer på samme måte så skjønner jeg at det kan bli overveldende.

Håper du får en fin natt og en god dag imorgen!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Fantastisk at hetsing enda pågår, og Vibeke dette var ikke et av dine konstruktive tilbake meldinger, for det første så håper jeg adim holder på med saken, og når det er avklart tar jeg steget videre. Og hvem har jeg anklaget for å ha allianser?? Tonen min har jo bare vært aktuell i 6 dager, alle mine oppdateringer ligger klare for adim og sjekke, og håper han også sjekker andre her inne! Og hva i alle dager kan du kalle den gruppen som nå de siste dagene har fått lov til å hetse meg på denne måten, er de ute etter å omfavne meg eller å ta meg?? Du kan jo svare som jo vet alt her inne!! Hvis ikke flere av dere får en tilsnakk av adim,så kommer jeg til å ta det videre. Jeg er så heldig at jeg også har en advokat i familien og de jobber akkurat med slike problemer, kvitte seg med feige nettroll, som ikke tør å stå fram med fullt navn. Det er heldigvis bare et lite trykk, så har de fulle oversikten over den personen.Så de personene som har kommet med falske beskyldninger og de som har hengt seg på den, dere kan forvente dere en anmeldelse. Det er en legemsfornærmelse , og det er dessverre straffbart. Dette er ikke tom trussel, akkurat nå er jeg fly forbannet, og om det er det siste jeg gjør så skal sannheten fram. Heldigvis har reaksjonstiden på slike henvendelser blitt betraktelig bedre, så der vet jeg at det endelig er støtte å få. Men jeg regner disse personene på nettstedet her som seriøse, så jeg har for lengst sendt melding til Andre, håper at han klarer å rydde opp, og kanskje lager nye regler slik de har det på de fleste andre nettstedene, at folk må stå fram med fullt navn!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg lest over mitt forrige innlegg og jeg ser ikke hva jeg har skrevet som du reagerer så sterkt på. Du tok deg veldig nær av at en person trodde du hadde opprettet falske profiler, hadde det ikke da vært greit å få dette avklart om det er mulig? For min del har det ingenting å si og jeg har ikke noe bevis for det ene eller det andre.

Når det gjelder allianser så er ikke dette første gangen du har nevnt at det finnes en gruppe mennesker som kun gir stjerner til hverandre og aktivt gir strategiske stjerner.
Jeg skriver under fullt navn og prøver alltid å oppføre meg på en måte min farmor ville godtatt, men det kan selvfølgelig hende at jeg bommer innimellom. Om du har noe å gå til advokat med er jeg usikker på, men du har uansett mitt fulle navn om du skulle trenge det.

Akkurat nå virker det som jeg har problemer med å uttrykke meg på en måte som ikke kan misforstås så jeg velger å avslutte her om du ikke har noe annet å tillegge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvor Vibeke har jeg skrevet de ordene hvor??? Let gjennom alle mine oppdateringer , har ikke slettet et i løpet av den tiden jeg har vært medlem her! Jeg tør påstå at du må blande meg med noen andres innlegg! Helt ærlig Vibeke, jeg mener det, prøv å finn ut når jeg har skrevet det. Jeg har snakket om stjerner, mye! Men har aldri sagt at det er noen grupper her som kun gir stjerner til hverandre og at de aktivt gir strategiske stjerner. Jeg har alltid snakket om at jeg ikke synes at vi burde hatt denne evalueringen, og det spesielt fordi det er ekskluderende.
Jeg skal ta meg inn igjen Vibeke, de ordene du påstår jeg har sagt har jeg aldri, jeg har gnålt om jantelov og stjerner, men aldri beskyldt en gruppe for å spille et spill. I de siste trådene har jeg også oppdaget at flere har tilført meg usanne ting jeg skal ha sagt, men det er jo slik en hetsing fungerer, bålet må jo ha brensel hele tiden, ellers slukker det jo. Vær så snill kjære Vibeke tolk mine ord rett, og let i mine oppdateringer.
Jeg skal ihvertfall forhøre meg med "vår" advokat, og spørre om dette er rett. Du har jo bare trykt på en stjerne, noe jeg enda ikke kan forstå at du gjorde, jeg hadde aldri gjort noe sånn mot deg eller noen andre her inne. En kollektivt hetsing, hvor en person gjentatte ganger blir angrepet med usannheter og allikevel finner du din vei og velger å være med. Det kan jeg love dere , det hadde jeg aldri kunnet hatt samvittighet til å gjøre, jeg har faktisk vært flink har inne til å avverget slike ting, og jeg er vel bare den eneste som kollektivt er blitt bahandlet på denne måten, og alt bare pga jeg ba om et lite ja eller nei. Ikke kom med at jeg alltid har forsuret miljøet her inn, isåfall så vil jeg ha bevis!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, jeg kommer ikke til å lete gjennom alle dine gamle innlegg for å finne tråden du postet dette i. Du har vært en særs aktiv bokelsker. Du har også hatt forskjellige navn og jeg vet ikke hvordan det fungerer med tanke på dine innlegg som ble skrevet under annet navn. Jeg er ganske sikker på at jeg husker riktig, men siden jeg ikke tok screenshot av det så gir jeg meg med det.

Den stjernen jeg ga til Gretemor står jeg ved og jeg har forklart grunnen, det er heller ikke en stjerne jeg har dårlig samvittighet for. Jeg er heller ikke spesielt bekymret for eventuelle rettslige utfall den stjerna kan få. Det eneste jeg kan gjøre er å beklage igjen for at du opplever det som et angrep på deg. Jeg forholder meg ikke til alle andre, jeg forholder meg til den diskusjonen vi to har hatt.

Nå føler jeg at jeg gjentar meg selv og at vi ikke kommer noe videre med dette.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei! Jeg må spørre, siden jeg nettopp kom tilbake, hva jeg har rukket å gjøre "mot" deg, som du sier, for å fortjene å komme på en liste som så blir offentliggjort som "hetsere"?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis du støtter noen som skriver en ganske så stygg melding rettet mot en person, altså noe som går på personligheten, så er du jo selvfølgelig med på en hetsing ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nøyaktig hvilken melding refererer du til? Jeg har gitt stjerner, siden det er systemet her, når jeg ser at noen trekker frem et poeng jeg kan være enig i at er viktig, har et godt formulert argument e.l. Jeg mener at å tillegge brukere merkelapper som hetsere o.l. simpelthen fordi det foreligger tegn på at de er uenige med deg i seg selv er en form for hets og nettmobbing.

Jeg har sett tidligere innlegg av deg hvor du har formulert deg godt, tatt opp argumenter på en god måte og løst konflikter med tanke på at det er en del tolkning involvert, men de siste har vært så fulle av anklagelser om jantelov, og utfrysning, hetsing, osv over ting som absolutt ikke hadde trengt å utarte seg. Det kan hende jeg tar feil, jeg har ikke helt oversikt, men det virker ofte som du tar utgangspunkt i at folk er ute etter å ta deg og at alt er i verste mening. Det er et diskusjonsforum, og det vil være sterke standpunkter, spørsmål og påpeking av ulike sider. Jeg har fra tidligere innlegg sett at du sier du har smerter som kan forårsake litt forsterkede humørsvingninger og lurt på om dette skjer nå. I så fall ønsker jeg deg god bedring.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er spesielt den meldingen hvor gretemor beskylder meg for å være uærlig og at jeg opptrer med flere profiler. De som støttet den såret veldig, for det var en utrolig personlig melding, jeg liker ikke å bli stemplet som uærlig, og det er fryktelig sårende, skulle ønske dere kunne hatt tatt en telefon til en tilfeldig person i kvinesdal og spørre om de kjenner meg, jeg tror mange av dere hadde fått en haha opplevelse. Kanskje du ser igjennom meldingen en gang til , se om du virkelig kan stå for det hun skrev, hvis ikke så er det fort gjort å fjerne en stjerne.
Akkurat i dag har jeg en dårlig dag, vet aldri hvor lenge det varer, men ellers har jeg hatt en kjempegod mai måned, meg og hunden og flere venninner har vært på ganske mange topper, tror vi rakk ca 20 i mai! Takk for lykkeønskninger, håper at jeg er på beina i morgen;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå blir det ikke noen tvil lenger, jeg får heller ta følgene av å ikke være anonym, har klart å takle det før!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå begynner det å utvikle seg slik som jeg mener ikke er bra for unge, en felles hetsing, det er så fantastisk likt de eksemplene som de unge blir advart mot! Hvor enkelt er det ikke å "kaste" seg over noen når man registrerer at det er andre som støtter en,(her med stjerner).
Jeg er jo kjempeglad for å se at det virkelig er slik som jeg trodde, janteloven på sitt verste.!!
Det jeg er aller mest er glad for er at jeg er 53 år og er veldig trygg på meg selv, og ikke at jeg er en av de unge skjønne bokelskere! So, just keep talking, I`m still standing tall!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenk at det bare er 4 dager siden jeg skrev dette, lurer på hvor mange flere beviser jeg trenger før vi kan spikre janteloven opp på veggen her inne??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Med jevne mellomrom dukker det opp konspirasjonsteorier om stjerneutdeling og bruk av janteloven her hos bokelskerne. Gang på gang blir det påpekt fra flere bokelskere at dette ikke er tilfelle. Men det blir som "å skvette vann på gåsa." Tror man på egne konspirasjonsteorier - leter man etter " bevis" for teoriene sine i hver trykte stjerne og bokstav.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Les mine kommentarer nøye, de dreier seg ikke om konspirasjonsteorier i forbindelse med stjerneutdeling, må jeg forklare igjen og igjen??? Jeg gir f i stjerner, er det klart en gang for alle?? Skulle ønske at det var noen andre her som turde å stå fram med sine erfaringer når det gjelder janteloven, for den eksisterer dessverre ikke bare i Jante men også her, tror nok Herr Sandemose kunne hatt bekreftet dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Tusen takk Cindy for din forståelse, må også si at jeg synes at det er "tøft" av deg! Normene sier som regel at man skal følge flokken!
Det med stjerner er jeg kun opptatt av pga at jeg ser at det barker i vei på samme måte som "likes" på facebook. Jeg tok det opp i en tråd noen uker etter at jeg meldte meg inn her, synes at det blir så feil , jeg har sett hva det kan gjøre med unge mennesker. Hvorfor må alt på død og liv alltid bedømmes? Det er ikke rettferdig så lenge bokelskere ikke har aldersgrense, de unge slipper aldri unna det jaget etter alltid å måtte levere!
Jeg vet at selvfølelsen ikke skal være avhengig av hverken "likes" eller "stjerner", men det har dessverre blitt slik i dag. Jeg selv pleier alltid å bruke en regnbue som symbol på selvfølelsen, og de dagene regnbuen har få farger eller kanskje bare er grå/svart, da skal det kanskje ikke så mye til før jeg kan tilsette en farge til, det kan være et kompliment, en god klem , et uventet besøk, ja alt som tilfører mitt voksne liv noe positivt. I den digitale verdenen som vi lever i er dessverre mange av de unge avhengig av "feedbacken" på nettet for å kunne fargelegge sin regnbue, og dette mener jeg innbefatter både "likesene" og "stjernene".
Vet ikke om du forstår noe av dette rotet mitt, jeg mener "kveruleringen" min har gode hensikter, er ikke ute etter å dømme noen, og har full forståelse for at mine meninger er ganske så annerledes enn mange av dere andres.
Grunnen til at jeg reagerte slik i går var at jeg har jo sett at det har vært tråder med mange spørsmål om alt mulig, og jeg ville kun ha et lite svar om andre hadde samme problem før jeg sendte melding til Andre. Syntes at det var unødvendig å "bry" han hvis det var feil på hele "linja". Jeg var kun ute etter et lite ja eller nei, og hadde jo slettet tråden etterpå.
Jeg ble så skuffa da jeg så at det var noen som kommenterte andre samtidig, og visste dermed at det var noen som kunne ha gitt meg det svaret. Reaksjonen min ble nok litt for kraftig, og jeg har lært meg nå at jeg aldri mer skal være pålogget i de periodene hvor ikke regnbuen min er et fyrverkeri av farger;-) Uansett så føler jeg ikke at jeg skylder noen noen unnskyldning, jeg skrev det jeg mente og mener, men den døra er nå boltret for godt,! Ønsker deg en kjempegod helg, og en strålende sommer. Klem fra mariann

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Eg ser både min eigen profil, og din. Har det retta seg i din ende i mellomtida?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg sendte melding til Andre, og han fikset det i løpet av et par min, skikkelig god service;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har sendt melding til Andre, må bare si tusen, tusen takk til dere som er pålogget og har lest denne meldingen, man kommer utrolig langt med å hjelpe andre!! Men det ble kanskje vanskelig å svare på et enkelt spørsmål! Har sagt det før, og sier det igjen,; Tror ikke det er noen andre steder hvor janteloven regjerer slik som her på bokelskere!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Janteloven, her inne.? Hvordan får man til det.?
Mulig jeg ikke har dine antenner for sånt.?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi har to øyner som vi kan se med............ihvertfall har heldige jeg det! Fungerer som utrolig gode antenner også;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke hvor godt kjent du er med dette nettstedet, men jeg håper at du ikke har tenkt å gjøre det til en vane å belemre oss med slike tråder hver gang du får dataproblemer eller verden går deg i mot på andre måter. Dette er et forum for diskusjoner om bøker og litteratur - ikke et 24/7 IT-supportforum. Og hva i all verden har janteloven å gjøre med at du ikke får den responsen du ønsker deg? Jeg anbefaler deg å lese "En flyktning krysser sitt spor" av Aksel Sandemose - så har du noe mer konstruktiv å bedrive tiden med mens du venter på at nettproblemene løser seg.

Godt sagt! (9) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Tusen takk, vi er like gode meg og deg med å dele ut konstruktive svar! Nå venter jeg bare på at resten strør rundt seg med støttestjerner som dere er veldig flinke med her inne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva i all verden? jeg har ikke registrert at du har vært aktiv her inne før - kanskje du har det, uten at jeg har fått det med deg - men om dette er oppstarten din, så må jeg si at du ikke akkurat starter med en sjarmoffensiv...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun har vært aktiv i senere tid som Mariann Rygh Kvinlaug og deretter mrk. Nå altså sommerogsol...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Å. Da bommet jeg jo grundig når jeg trodde at det var en ny profil som gikk i spinn her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja,ja sann, så var det var gamle mariann som gikk i spinn, og dessverre av og til kommer til å spinne igjen. Synes du selv at den kommentaren var nødvendig ? Følte du deg bedre av den grunn ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syntes at du fortjente en stjerne for opplysningen;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, og det er ingen hemmelighet, men har en veldig god grunn for at jeg skiftet nick, og det er ikke heller hemmelig, delte det med gretemor i en annen tråd, den som leter den finner!
Mvh Mariann Rygh Kvinlaug, 4485 Feda

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gå nå du og kos deg med "en flykning krysser sitt spor", så skal jeg lese min!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Klokka er 10 på kvelden, det er ikke sikkert det er så mange som har sett ditt rop om hjelp. Det er heller ikke sikkert at de som har sett det mente at det var så prekært at de følte behov for å svare på det rett før leggetid. Jeg ser heller ikke hvordan det har noe med janteloven å gjøre. Det kan du gjerne utdype om du ønsker det.

For min del synes jeg bokelskerene er utrolig snille og hjelpsomme når det gjelder, men man må nok regne med at folk tar ting i sitt tempo. Dette innlegget synes jeg rett og slett var ufint.

For å svare på ditt opprinnelige problem, jeg har ingen problemer med å komme inn på min profil og heller ikke din.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Innlegget var på ingen måte ufin, og jeg tror nok at de folkene som den var rettet mot kanskje tok et hint! Og det var meningen min! Det er nok ikke bare meg som merker hvor stor forskjellsbehandling det er her inne, og ja Vibeke er helt enig der at de fleste her inne er hyggelige folk, men jeg tror nok at det er mange som ikke føler seg sett.
Janteloven er veldig tydelig, det er veldig viktig å støtte folk som enten har lang fartstid her inne eller som kan støtte seg på en eller annen form for litterær utdannelse.
Ser stadig nye bokelskere som legger ut enten sitater eller bokanmeldelser, veldig gode sett med mine øyner, og da tenker jeg, koster det mye å "trykke på godt sagt". Vi har jo ikke begrenset med stjerner vi kan dele ut ? Vet også at det er mange som ikke tør å poste noe fordi de ikke tror at det er godt nok.
Jeg har alltid vært en person som støtter de som ingen andre ser, og det er kanskje derfor at jeg har fått noen henvendelser. Så dette her skriver jeg ikke for min del, jeg er 53 år, og bryr meg overhodet ikke om noen hoverer over meg, men takler det ikke når det går utover andre, spesielt ikke unge som i dette tilfelle. Kanskje alle dere med lang fartstid kan tenke tilbake til den første tiden dere var inne her, og kanskje spesielt tenke over at det er barn her inne, det er utrolig viktig å ikke glemme!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Der får vi bare være uenige.

Nå har jeg vært en stund på bokelskere selv, men jeg har aldri sett noe tegn til at det skal være noe "mafia" her inne. Som i resten av livet så er det kanskje noen som har funnet sine likesinnede og holder seg til de, det må være lov. På arbeidsplassen er det ofte noen som drar på jobb, gjør jobben sin og drar hjem fra jobb, mens andre også liker å prate i kantina, ved kaffeautomaten og ved andre anledninger. Begge deler må være greit og det må være opptil enhver å avgjøre hvordan man ønsker å sosialisere.

Det er mange som ikke leser alle sitater, anmeldelser og tråder som blir lagt ut her, men kun går inn på tråder som de ved første blikk er interessert i. Når det kommer til stjerner så sier du det selv, "sett med dine øyne". Vi har alle forskjellige krav og noe jeg synes er bra er ikke nødvendigvis det samme som du liker. Noen liker å dele ut stjerner på det meste, andre gir stjerner om de er enige eller de liker argumentet, mens andre igjen (som meg) har en tendens til å glemme hele stjerna. Når du nevner at vi ikke har begrenset med stjerner så tenker jeg med en gang på "en bjørnetjeneste". Hjelper det egentlig noen å dele ut haugevis av stjerner om man ikke synes noe er godt sagt eller om man ikke er enig i utsagnet. Hva er poenget med det? At de skal føle seg bedre? Om man er avhengig av stjerner eller likes for å føle seg bra eller verdifull så mener jeg man har større utfordringer enn en ekstra stjerne kan kurere.

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Presiserer nok en gang, jeg snakker om unge bokelskere! Synes forøvrig at det burde hatt vært en aldersgrense her, en egen ungdomsavdeling. Og jeg regner med at du har facebook siden du nevner likes, og da har du antakelig hørt om debattene som har rast angående det. Tenk deg en person som ikke føler seg sett på facebook, prøver seg her inne, og det samme skjer, tror du da den personen føler seg verdsatt. Jeg har studert sosialpedagogikk og vet nøyaktig hvor lite det skal til for at en ung sart sjel føler seg verdiløs. Vet ikke om du har fått med deg at tallene for selvmord blant unge mennesker har steget enormt etter vi begynte med sosiale medier. SÅ, ja Vibeke en liten stjerne kan bety veldig mye, tror nesten den kan kurere noen vondter også!
Vil samtidig si at dette er mine meninger, jeg liker å kalle en spade for en spade, allikevel så er det ikke ment som et personangrep på deg. Du mener det du gjør, og det aksepterer jeg fullt ut, og du har dine fulle rett til å skjelle meg ut hvis du føler at jeg trår deg på foten, det forstår jeg. Jeg vet at det er mange som ikke er vant til slike som meg, som sier akkurat det jeg mener når jeg synes at ting er urettferdig, det er typisk unorsk å gjøre det. Man skal ikke smelle med dørene er jo flesteparten av nordmenn opplært til. Jeg har nok mitt sydlandske temperament i fra min mor, liker å få det ut, og så er jeg ferdig med det, døra kan smelles igjen for godt. Jeg trenger ikke å ha den på gløtt, kikke ut av og til, for så og kanskje lukke den for en liten stund. Når min dør er lukket så forblir den det. <<<<<<<<<<<<<<
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<nei, nå er det så seint at døren må lukkes og lyset slukkes, ha en riktig god natt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda, jeg har Facebook-konto. Opprettet for første gang for ca. 1uke siden faktisk :-) Jeg har også flere ganger sagt at jeg er så glad for at jeg ikke ble født 5 år senere enn jeg ble, nettopp fordi de har så mye å forholde seg til som vi ikke hadde.

Selvfølgelig er jeg klar over at unge er sårbare, men jeg tror ikke det er avgjørende om en vilt fremmed ikke gir stjerne eller likes. Det som er leit er de kjente og bekjente eller angrep og negative kommentarer. Aldersgrense kunne det absolutt vært, men jeg mistenker at det kan være vanskelig å få til praktisk. Jeg tror også at bokelskere er en ganske uskyldig side i forhold til resten av nettet, det er sjelden jeg ser noe jeg oppfatter som angrep her inne. Også de få unge vi har hatt her synes jeg har blitt behandlet med respekt og godhet.
Jeg mener ikke å være hard eller usympatisk, men jeg kan ikke ta ansvar for alle som bruker nettet eller bokelskere.no. Jeg kan ta ansvar for meg selv og hvordan jeg opptrer og det må jeg si meg fornøyd med. Forhåpentligvis har foreldrene mine oppdratt meg godt nok og med vanlig folkeskikk.

Når det kommer til å være rett fram så tror jeg du har fått med deg at jeg ikke er helt ulik deg, riktignok uten sydlandsk blod, men ærlighet setter jeg pris på. Du kjenner sikkert til ordtaket "Av barn og fulle folk får man høre sannheten"? Vel, her i familien var det ordtaket litt annerledes: "Av barn, fulle folk og Vibeke får man høre sannheten".
Forskjellige meninger er også noe jeg synes er spennende og det skal nok mer til før jeg føler meg tråkket på :-)

Ha en god natt, eller god dag, avhengig av når du leser dette.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Kan noen være så snill å svare om det bare er jeg som har det problemet eller er det flere??
PLEASE

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har sett at du tviler på andre bokelskeres intensjoner og meninger, og oppfatter enkelte som bedrevitere for eksempel. Jeg tror at du kan slappe fullstendig av, det er ingen som er ute etter deg. De aller fleste vil leve i fred og fordragelighet, og når de blir angrepet, så rømmer de. Andre kan slå tilbake, men blir fort lei av det. Noen kaller dette for konfliktskyhet, men jeg ser det som en forutsetning for at samfunn skal kunne eksistere. Det beste er å holde sin frustrasjon for seg selv. Hvis man deler for mye av det, blir man ikke lenger tatt alvorlig. Det er bedre å porsjonere det ut i små og sjeldne rasjoner, eller å spise opp alt selv uten å dele.

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Takker for konstruktivt svar, jeg er konfliktsky på den måten at jeg aldri oppsøker konflikter, men ja, jeg trekker meg ikke feigt tilbake som kanskje mange andre når det raser rundt meg, hvis jeg mener noe er urett så tar jeg stormen, og da stilner kanskje ikke stormen før alle er med og stilner den.
Jeg presiserer det en gang til, ja, jeg er en drittsekk, men vær så snill og bruk øynene litt bedre, så kanskje at dere oppdager at det ikke alltid er meg som er årsaken til at det stormer.
Mvh Mariann

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Konflikter skapes gjerne av flere enn én person, men utspillene dine har vært med på å forsure mlijøet her inne med det resultatet at flere trekker seg ut.

Du er den du er, og det er jeg også, men jeg forventer i hvert fall at du opptrer redelig her inne med kun én profil, og så vil jeg ikke høre noe mer om jantelov og stjerneutdeling. Når det gjelder sistnevnte sitter du i glasshus.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Jeg prøver å holde meg i ro, men så fikk jeg et lite tips, av hun som sjekker opp sidene her og da klarte jeg ikke å holde meg lenger, så jeg håper du sitter godt i glasshuset ditt og at du ikke vil savne pinus for mye, pinius alias en eller annen drysset vel litt for mange stjerner på deg?Og det var vel litt snodig at denne fiktive personen akkurat nå skulle få kalde føtter?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er virkelig synd at Pinus har slettet profilen sin. Han er en av de her inne som jeg gjerne skulle ha kjent utenfor den digitale verden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

;-);-);-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min mor skal holde seg i ro, men jeg er ung, bare 19, utrolig datakyndig e eg au!!! Forresten veit du at pinus e ein mann?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva er det du mener???? Hvilke profiler? Jeg har forklart hvorfor jeg byttet navn, dette synes jeg ikke har vært noe hemmelig, kan du forklare meg hva jeg ellers kunne hatt gjort, ja, jeg skulle kanskje ikke hatt byttet navn uten noen forklaring, men det hadde overhodet ingen ting med denne konflikten å gjøre. Satt ikke å planla et navnebytte, for så å skape en konflikt!!
Håper du har en god forklaring, for nå synes jeg at det begynner å nærme seg en utrolig feig utfrysning!! Og vær så snill og forklar hva jeg har gjort mot deg? Vil gjerne ha en forklaring, blir veldig overrasket??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

elara, navara og mally sier vel sitt. Det skuffa meg, jeg har ikke lyst til å utbrodere noe mer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nå skuffer du meg, men hvorfor spurte du meg ikke, så kunne jeg hatt forklart deg, men hvis ikke de personene som du nevner har lagt seg, så skal jeg få dem til å forklare deg!! Det eneste jeg kan si med sikkerhet er at Jeg bare har en profil!! Men at noen i min bekjentskapskrets har profiler her, det visste jeg ikke var ulovlig???????,(vil ikke utbrodere mer før jeg har snakket med den ene personen, så kanskje du får en forklaring i morgen) Er det ingen du kjenner her, jeg har ikke facebook, og da er bokelskere det eneste forumet jeg har anbefalt til de jeg kjenner, og en av grunnene er at jeg synes at vest agder generelt har lite medlemmer. Jeg er rett og slett veldig såret nå, og vurderer faktisk om de beskyldningene du har kommet med er lovlige???
Har i grunnen lurt på når noen kom til å reagere fordi jeg plutselig har fått en liten tilhengerskare her inne, for det skal jo ikke være slik, det er jo kun forbeholdt dere andre, TENK å kapre andre sine stjerner og beste innlegg, og så snakker dere om at det ikke eksisterer en jantelov her inne?? Våkn opp.
Til slutt vil jeg bare si at jeg kan ikke skjønne at mine innlegg er brutale, men slike beskyldninger som du kommer med er ikke? T.o.m jeg kunne aldri hatt funnet på å såre noen på denne måten, det er å overskride en grense. Jeg kommer til å gå videre med dette, finner meg ikke i å bli behandlet på denne måten, og til alle dere andre som har støttet deg i dette innlegget, vet dere hva dere har gjort?? Kunne like gjerne hatt spyttet meg i ansiktet og kalt meg for en tyv!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde ikke gått ut her, hvis jeg trodde det bare var venner av deg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bare venner, hva om de er familie, er det noen regler for det? I min store familie er vi alle bokelskere;-) Det eneste jeg kan si er at jeg er så stolt over at de ikke har lagt seg opp i denne diskusjonen, for det viser at vi (mine kjære og kjente) ikke er feige og hiver seg på et kollektivt hetsing i andre retningen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så du har altså vervet familie og kjente som bokelskere. Fint, det har vi nok gjort alle sammen. Men når det eneste de gjør her inne er å dele ut stjerner til deg, må du da begripe at det virker litt underlig? Når det nå er slik at hele familien er bokelskere?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tusen takk for at du nok en gang nevner stjerner, dette har jo utviklet seg til å bli en stjernekrig!!
Dessverre er ikke hele familien medlemmer, må nok prøve å verve de tre siste også;-), men de er så opptatt med andre bøker, så det spørs om det lar seg gjøre. Men hvis det stemmer det som jeg blir beskyldt for så har jeg jo alle E-postene, så da kan jeg jo kanskje lage meg noen profiler.
Helt ærlig Marit, føler du at det er rett slik som diskusjon har utviklet seg? Er det ikke å gå for langt når jeg får slike beskyldninger kastet over meg, og at dere begynner vel også å bli litt vel mange mot en? Synes du helt ærlig at det er ok?
Jeg kommer ihvertfall ikke til å svare på slike ufine kommentarer flere ganger, men vet noen andre som kan gjøre det for meg, men det blir via vanlig post, så dere andre som kommer med slike kommentarer til meg, vær så snill å opptre med fullt navn slik jeg gjør, det er veldig viktig, alle må stå for det de har sagt. Hvor lett er det ikke å skjule seg bak en anonym profil , for så å være med på denne massive mobbingen? Mine siste ord, skam dere, og jeg kan ikke forstå at dere ikke skjønner hva dere er med på???

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette svaret ble dessverre ikke godkjent, du må nok forklare deg, vet du hva du har gjort?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå tror jeg du gjør deg dummere enn du er. Hvor logisk er det at alle tre gir deg stjerner med få minutters mellomrom, det var tabben du gjorde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei Gretemor
Vil bare nevne at jeg faktisk finnes.
Elara som er mitt brukernavn, har jeg valgt selv og deler ut stjerner til hvem jeg føler fortjener det.
Ble litt interessert i bokelskere da min kone Mariann mente det var et bra forum for å utveksle meninger om forskjellige forfattere og bøker.
Har holdt en anonym profil for å følge med litt hva bokelskere.no går ut på.
Er vel egentlig ikke så imponert. Litt for mye kvinnfolk greier etter min mening.
Syns det meste går ut på at når noen av de som har vært medlem en stund har en mening, så må man være enig. Ellers blir det en masse støy.
Personlig mener jeg at min opplevelse av en bok sitt innhold er påvirket av mine livserfaringer og aldri vil bli helt likt for en annen leser.
En god bok kjennetegnes ofte av at den treffer lesere i alle aldre.
Er ikke alltid enig i det Mariann skriver heller. Da blir det ingen stjerner.
Mvh
Kenneth Kvinlaug
E-post
kenneth.kvinlaug@seadrill.com

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette blir for dumt!! Jeg gidder rett og slett ikke å svare mer, men du er vel klar over at du overbeviser mer og mer hva alt dreier seg om. Og det beklager jeg, men dessverre jeg kan ikke gjøre noe med det i kveld, det er sent, men jeg skal for all del sende noen meldinger i kveld der jeg skal si at min stjernehimmel er full, men at de gjerne kan fylle noen andre sin!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergNtotheaSynnøve H Hoel