I mai 2015 oppdaget jeg bøkene til Kepler, og leste Stalker, dumt å begynne med den siste i rekken men den fenget meg sånn at jeg nå ønsker å lese de fire forrige.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg sluker bøkene til Kepler, synes de er så utrolig spennende! :) Synes alle er gode, men likte spesielt godt Hypnotisøren og Ildvitnet :) Du har mye spenning å glede deg til! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste den første og ble kjempeskuffa. Hypnotisøren står fortsatt ulest i hylla. Er jeg usikker og kan låne på biblioteket, så gjør jeg det. Hvis jeg blir skuffa, har jeg i hvert fall ikke kastet bort penger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvilke bok mener du er den første?
Jeg skjønner ikke helt hvordan du kan ha lest den første, men ikke "Hypnotisøren"?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er vel Hypnotisøren som også er filmatisert. Jeg har ikke lest de første fire, de fikk jo en del kritikk på at de var så blodige. For detaljert i voldshandlinger, noe som jo mange velger bort. Nå begynte jeg alikevel på Stalker og er vel enig, men handlingen i boka og personene fenget meg så jeg velger nok å lese flere .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det stemmer! :)
Men jeg liker de...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sorry, jeg blander sammen, det er Paganinikontrakten som står der ulest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det stemmer bedre overens med det jeg mente ja....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Leseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenHeidi Nicoline Ertnæs